FeelOXY - KISIK V PLOČEVINKI

Slovenijo je že kar nekaj dni nazaj zajela tako divja pravznična evforija, ki komaj pusti dihati. In to dobesedno... gužve so za znoret, ljudje so nestrpni in se množično vrstijo kjerkoli se pojaviš in zdi se ti, da zmanjkuje zraka.
In ker je evforija (priznam) prevzela tudi mene, bom današnjo- zadnjo novembersko- objavo posvetila izdelku, ki te v vsej noriji in histeriji sveta NAPOLNI. Napolni s kisikom .. 

Kaj od naslednjega te največkrat muči ? 
- Aktivno športanje, ker komaj prihajaš do sape?
- Astma in alergije ? 
- Pomanjkanje energije in utrujenost? 
- Misel na to, kako zelo onesnažen zrak dihamo? 
   ali pa morda ...
- maček ? 

Karkoli in kakorkoli... imam nekaj zate ! Inovativen, poseben, slovenski produkt. Nov in osvežujoč. Vse to in še več je FEELOXY. Kaj je FeelOXY? 

Je kisik v pločevinki. Povsem naraven, brez kalorij in umetnih dodatkov. Pločevinka je polnjena z visoko kvalitetnim kisikom, ves material pa priha iz EU. 

Zakaj se uporablja ? 

Kot asmatik in alergik ga uporabljam, ker je popolnoma naravno 'zdravilo' zame. Čeprav pri podjetju tega ne omenjajo, lahko kot uporabnica omenim, da je krasen pripomočen v trenutkih, ko se počutim zadihano in imam občutek, da mi primanjkuje zraka. Krasen je v trenutnih, ko začnem razmišljati o tem kako onesnažen zrak diham in (za tolažbo :P) rada vdihnem FeelOXY. 
Odličen je pred, med in po napornih treningih, v službi ali pa na faksu, ko ti pade koncentracija in se ti zdi, da neboš zdržal niti minute več. Pomaga, da si mišice hitreje opomorejo od utrujenosti. Izboljša koncentracijo in spomin.Obvezen pripomoček je za izlete v višje predele in ... (tako vsaj pravijo) odlično premaguje mačka. Tudi pri daljši poti z avtom pride zelo prav... Če pa ne ga ne potrebuješ za nič od navedenega, ga zagotovo potrebuješ za trenutek sprostitve in dobro počutje, saj tvoje telo napolni z 99,5 % čistim kisikom. 

Pri čem pomaga? 

Z njim ohranjamo energijo in vitkost, zmanjšujemo stres, povečujemo budnost, nas ohranja skoncentrirane in pozorne v odločilnih trenutkih (učenje ali poslovni sestanki),... 

Mislim da blagodejne lastnosti kisika sploh niso skrivnost. Znano je, da je dober kozmetični in lepotni pripomoček, hkrati pa plin nujno potreben za naše življenje. Žal je v sodobnem času zrak zelo onesnažen, ta krasna pločevinka, pa ti ponuja skoraj 100 % kisik... zato da nam pomaga in da dihati ... s polnimi pljuči. 

Uporaba

Steklenička je smešno lahka in ko sem v dar prejela prvo sem mislila, da je prazna. Potem pa sem se spomnila, da je njena lahkost čisto logična, saj v njej ni nič drugega kot kisik v plinasti obliki:D  
 V trenutkih, ko se ti zdi, da ga potrebuješ ga preprosto nasloniš k ustom, pritisneš razpršilec in pri tem globoko vdihneš. Res globoko ! Tako kisik pride v pljuča in kasneje v krvni obtok. 

Ker je bil vaš odziv na mojo objavo, (v kateri sem vam razkrila, da ga nosim v torbici ) tako velik, sem se odločila, da to čudo priskrbim tudi komu izmed vas. 

Od ideje v dejanje... Kmalu sem se dobila z gospo Alenko - pobudnico, idejno vodjo in direktorico tega super podjetja, katera mi je velikodušno odstopila dve pločevinki tega 'čistega zlata'.  ( HVALA!)
Ena bo podarjena na FB profilu, druga pa tukaj, na blogu... 

Kaj moraš storiti? :)

- Lajkaj stran FeelOKY ... ( trenutno imajo 930 lajkov... nam bo uspelo do 1000 ? ;) 
- Komentiraj objavo.
- Javno deli. 

Sodeluješ lahko v komentarju pod to povezavo ali pa pod komentarjem na FB strani. 
Dve pločevinki bosta 10.12 dobili novega uporabnika. 
 

 Za konec pa še poudarjam, da je to ena izmed boljših možnih nagrad, zato preizkusite svojo srečo in sodelujte, da boste lahko zadihali z polnimi pljuči ! :) 

Srečno!

17 komentarjev

 1. Všeč mi je, ker je povsem naraven, brez kalorij in umetnih dodatkov.

  OdgovoriIzbriši
 2. Deluje zanimivo, upam, da bom lahko kdaj sprobala .)

  OdgovoriIzbriši
 3. Slisi se odlicno!! :) bo treba preizkusiti!

  OdgovoriIzbriši
 4. Sodelujeem :)! Oxy bi mi prisel super takrat ko sem zmatrana, pa imam se vseeno veliko obveznosti :)

  OdgovoriIzbriši
 5. sodelujem sodelujem je treba poskusit je treba probat

  OdgovoriIzbriši
 6. Zanimivo se sliši... definitivno za preizkusit :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo prav bi mi prišla ena taka flaška kisika :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Kar nekaj je področij, kjer bi mi prišel prav.

  OdgovoriIzbriši
 9. FeelOXY je the best! Sem imela srečo, da sem ga lahko sprobala, tokrat pa sodelujem za čisto svojo pločevinko :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Tudi jaz bi sodeloval :)

  OdgovoriIzbriši