L'OCCITANE ; POPOLNA POTONIKA - CC KREMA IN MEGLICA ZA OBRAZ 

Pa smo spet tukaj...pri moji najljubši kozmetični znamki. Ne morem si pomagati, vsaka nova linija me navduši še bolj kot prejšnja. Moja koža postaja prava razvajenka, popolnoma zaljubljena v L'Occitane! 

Danes se bom razpisala o krasni kolekciji POPOLNA POTONIKA

(Slika je iz interneta)

L'Occitanov laboratorij je ob preučevanju potonike odkril edinstven izvleček. Ta izvleček pa je tudi srce potonikine kolekcije. Je patentiran in vsebuje visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. Kompleks je izboljševalni in opazno izboljša stanje naše kože ter nudi dolgotrajne rezultate. In učinek? Navlažena koža, poenotena struktura, zmanjšane pore in gubice, na kratko - lepša polt ! 

IZBOLJŠEVALNA CC KREMA, POPOLNA POTONIKA 

Kaj pravi L'Occitane? 
Fina tekstura pusti koži dihati, med nanosom pa se spremeni in prilagodi polti, ter ustvari ultranaraven videz; polt je poenotena, ten je svež in sijoč, tekstura kože in nepravilnosti na polti so vidno zabrisane, koža je zaradi SPF 20 zaščitena. Postane lepša, sijoča in poenotena. Kremo je mogoče dobiti v dveh odtenkih, nevtralnem in srednjem. 

Kaj pravim jaz? 
WOW ! Jaz pravim wow !
Nakup CC kreme sem opravila pred tremi meseci in od takrat se je spremenil letni čas, vremenske razmere in še nekaj drugih stvari v mojem življenju, ampak podlaga ostaja ista ! :D 
Kako tudi ne, če pa me je navdušila do te mere, da je ne želim več zamenjati. 
Ta krema na prvi pogled ni tipična obarvana krema. Med posebne jo uvršča SPF 20 ( izjemno, ne?), njena bela barva (ki se ob stiku s kožo krasno zlije s poltjo) in čudovit vonj, za katerega ne mislim iskati pridevnikov, saj so (kot pri marsikateri njihovi kolekciji) vsi premalo, da opišejo to čudo. 

                         (Slika je iz interneta)

                   

                                                      
                                      ( Videz razmazane kreme) Odkar uporabljam to kremo več ne potrebujem jutranje kreme za obraz, ker jo samo CC krema dovolj navlaži in pripravi na nov dan. Koža je po nanosu neverjetno sijoča, poenotena in dišeča *_* 
Pore so vidno zmanjšane, krema pa je tako lahka, da se ne nabira v gube. Je srednje prekrivna, kar mi zelo ustreza, saj velikih težav s kožo nimam. Obstojnost je glede na lahko teksturo zelo dobra, še boljša pa postane, če jo fiksiraš z... 

IZBOLJŠEVALNO MEGLICO ZA OBRAZ, POPOLNA POTONIKA 

Kaj pravi L'Occitane? 

Izvleček iz potonike, ujet v ultrafini in prefinjeni odišavljeni meglici, ima takojšen izboljševalni učinek. Koža je nemudoma osvežena in se zdi obnovljena, pore pa so manj opazne. Koža je lepša.


Kaj pravim jaz? 

 Kaj je sploh lahko lepšega kot hitra, dišeča osvežitev na vroč poletni dan? Ne, ne govorim o hladnem  pivu ali koktejlu, ampak o L'Occitane meglici, ki je bila moj poletni 'must have'. 
 Resnično je zaznamovala najbolj vroč letni čas, saj sem jo imela vedno pri roki. 
Služila mi je kot hitra 'zbistritev misli', ko je postalo preveč vroče in tudi kot fiksator ličil. Obstojnost se je podaljšala, make up, pa je zasijal in oddajal videz estetskosti in svežine. 

Ocena obeh izdelkov je absolutno 5/5 ! 

Cena CC kreme - 28,50 € / 30 ml 
Cena izboljševalne meglice - 13,70 € / 100 ml 


Ni komentarjev