KAJ MI JE PRINESEL BOŽIČEK? 

Že pet dni mineva od čarobnega Božičnega večera. Vedno sem jezna, ker se nanj tako srčno, radostno in veselo pripravljam, potem pa mine, kot bi rekel BOŽIČNI KEKS. 

Navada pri nas doma je, da darila odpiramo zvečer. Ne spomnim se Božiča, ko bi počakala do jutra :) 

Letos sem se daril pod jelko še posebej razveselila,.. imam občutek, da mi sledi sam  Božiček ! 
Kar nekaj reči iz seznama želja, je namreč prešlo v mojo last ;)

Vas zanima kaj? :) Berite dalje !


Skodelica Mrs.always Right, je za dominantno punco, kot sem sama (ja, priznam:D) super darilo :D 
Lahko bi prisegla, da je srkanje čaja iz nje bolj prijetno, kot iz katere druge :P
Poleg tega, pa je v moji ljubih barvah... črna, bela in rdeča. 

Sem ljubiteljica znamke Eveline, zato sem se še toliko bolj razveselila Magical Gel seta lakcev, prvi vtis je super in zagotovo bosta krasila moje nohte za najdaljšo noč v letu ;) 


Zelo sem si želela nove Deborah šminke, ki je res nekaj posebnega, saj je obstojna, ne glede na razmere. Z njo lahko ješ, se poljubljaš in ta ostane na mestu :) Koliko je na tem resnice, bom zapisala v objavi, ko jo dodobra preizkusim ;) 

Maskara istoimenske znamke je zadetek v polno, saj je moja favoritka! Obožujem jo in je najboljša izmed vseh, ki sem jih kdaj preizkusila. 

Črna kozmetična torbica (ki je lakasta, zato na sliki izgleda malo čudno), je super, saj je dovolj mala, da jo lahko spravim v vsako torbico, pa še vedno dovolj velika, da dam v njo vse, kar potrebujem ;) 


Ljubim torbice, kar itak vedo vsi, ki me poznajo. :D Ta črnobela lepotička je odlična, saj sem dolgo iskala torbico, v snežno beli barvi (vedno naletim na bolj kremne) , poleg tega, pa bo zaradi svoje mini vsebine naredila uslugo moji hrbtenici, ki pod težo mojih torbic že rahlo obupuje :D 


Yankee candle svečka, v vonju Cranberry ice, je bila dolgo na moji wish listi in končno jo imam ! Diši čudovito in zdi se mi kot ustvarjena za moj okus in za december. :) Čudovito je srkati čaj in obenem vonjati to čudovito naravno, sadno aromo :) 

L'Occitane komplet Hugs& kisses je čudovito darilo. V sebi skriva dva moja zelo ljuba izdelka, zato sem se ga neverjetno razveselila. 
Karitejeva krema s kar 20% karitejevega masla in ultrabogat balzam za ustnice, mi bosta prišla v zimskem času še kako prav :) Tudi rokavičke sem si zelo želela, sploh pa so me navdušile te, ki so super tople in mega elegantne. Top *__* 
Poleg pa sem prejela tudi mini, toplo, črno krilo :) 


Božiček ve, da sem v razmerju s črno belo kombinacijo :D Polovica vseh stvari je namreč v teh barvah. Bravo, dobri mož :D 
Ti copatki, s cofki in prekrasnim vzorcem, grejejo moje vedno mrzle noge :D In uspeva jim odlično ;) 


Za na konec pa še informirana steklenica za vodo. V krasni, zeleni barvi, ki je med drugim tudi zelo energetska. Voda v tej steklenici zaživi in dobi boljši, mehkejši okus, najbolj bistveno pa je, da postane bolj zdrava in telesu prijazna :) 
Super, uporabno in za nameček še lepo darilce. PRIPOROČAM ! :)

No, to so bila moja letošnja darilca :)
Kaj lepega pa ste prejele ve? 
Imejte leeeeep dan :) <3


Ni komentarjev