KREMA ZA ROKE S KARITEJEVIM MASLOM - L'Occitane 

To da sem zaljubljena v L'Occitane ste verjetno opazili že vsi... nismo pa toliko pozornosti namenili izdelkom, katere kupujem, kupujem kupujem in se jih nikoli ne naveličam. 

Eden izmed teh je zagotovo krema o kateri bom pisala danes. To objavo namenjam mednarodni prodajni uspešnici - kremi za roke s karitejevim maslom.
Iz oreščkov karitejevega drevesa pridobljeno naravno negovalno maslo, izvlečki medu, mandljev in kokosovega olja so osnovne sestavine izdelka. 

Nahaja se v svetlo rjavi škatlici, v kateri se skriva zelo posebna in zanimiva tuba, v 'kovinski', srebrni barvi. Kaj pravijo pri L'Occitane? 

Krema, obogatena s kar 20% karitejevega masla, je pravi balzam za roke z ultrabogato in kremasto teksturo, ki se hitro vpije in nemudoma zaščiti, navlaži in nahrani roke. Razkošna sestava se hitro vpije in naredi roke neverjetno mehke - brez mastnega občutka. 

Kaj pravim jaz? 

Ne morem si pomagati, da z vami ne bi delila čistega navdušenja, ki ga v meni vzbuja ta krema. 
Uporabljam jo že štiri leta in je moja redna spremljevalka vsako zimo. Vonj je čudovit in zelo naraven in ker si jo vedno nanašam pred spanjem, me spomni na posteljo :D Tekstura je gosta in bele barve. 


Je izredno hranilna, učinkovita in razkošna nega za suhe roke, ki so izpostavljene mrazu, so nagnjene k suhosti ali pa jih je poškodoval kateri drugi agresiven vpliv okolja. 

Njen bivalni prostor je na moji nočni omarici, saj jo uporabim po prhanju. Čeprav je namenjena za roke, jo v izrednem mrazu malo nanesem tudi na noge, katere so tudi večkrat žrtev srbeče, luskave kože. 
V torbici nosim njeno manjšo različico. 
Najbolj všeč mi je, da kljub izredno bogati teksturi ne pušča mastnega občutka, ampak se hitro vpije in naredi roke čudovito mehke in dišeče. 
Spodnja slika je ustvarjena cca. 3 minute po nanosu in dokazuje, da je krema odlično vpojna. 


Ta kultni biserček priporočam vsem ! Ne glede na spol in starost. V naši hiši jo uporabljajo osebe od (še ne) dveh, pa do osemdesetih let in garantirano ustreza vsem. 
Edina stvar, ki me je na začetku motila je bila zelo trda tuba, iz katere zelo težko spraviš vso kremo... potem pa sem v L'Occitanu našla ključ za tubo, katerega namestiš na ploščati konec tube, da lažje in čim bolje iztisneš vsebino. Super stvar, za katero boste odštele 6,10 € .Krema s karitejevim maslom je eden izmed izdelkov, katerih nakup sem skoraj največkrat ponovila in ga bom še zagotovo. Je moja najljubša krema za roke in mislim, da bi se moral zgoditi čudež, da bi me katera bolj prevzela ;) 

In cena? 

Za 150 ml boste odštele 22,40 € , za manjšo različico, 30 ml pa 8,40 € .

Kaj pa vi? :) 
Jo katera med vami zadovoljna uporabnica? :) 


2 komentarja

  1. Ja, nad kremo sem navdušena, malce me je zmotilo oz. presenetilo edino, da sem nedavno med sestavinami našla PEG. Če pa to odmislim, mi je krema zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res super krema, ne morem pa mimo tega, da mi je embalaža tako grda. Predvsem zaradi te kovinske barve mi deluje tako staro in če bi kupovala samo z očmi je gotovo ne bi kupila :D

    OdgovoriIzbriši