MOJA WISH LISTA 

Študentke smo tista vrsta potrošnic, ki imamo ogromno listo želja, ampak kar precej manj ogromen priliv dohodkov. (Govorim zase, upam in iskreno privoščim, da je s katero od vas drugače :P).
Kljub temu, da pišem blog in da naj bi prva preizkusila in ocenila novosti na tržišču, tega ne počnem.
Med mojimi željami se znajde ogromno lepotnih produktov, ampak lahko bi rekla, da sem iz leta v leto bolj kritična in manj naivna. Ne kupujem samo zaradi dobrega promocijskega materiala, ampak predvsem zato, ker me kakšen izdelek res navduši.
Najprej se dodobra prepričam, da je stvar kvalitetna, primerna zame in jo šele nato uvrstim na svoj nakupovalni seznam. Potem tam pridno čaka, da pride čas (beri; denar) za njo :D .

Vas zanima kateri lepotni izdelki se trenutno nahajajo na njej ?
Če je vaš odgovor pritrdilen, vas vabim k nadaljnjemu branju!

Všeč mi je misel; ,,Uporabljaj le kozmetiko, ki jo lahko poješ.'' Ne morem reči, da se je popolnoma držim, lahko pa vam zatrdim, da se trudim!
Všeč so mi naravni izdelki. Za nameček zaupam in verjamem v slovensko! 
Menim, da je treba izraziti podporo in  spoštovanje domačim ustvarjalcem, ki se trudijo in ustvarjajo zares edinstvene in posebne produkte. Le ti so morda malo dražji, kot tisti iz množične proizvodnje, ampak koža je naš največji organ, samo eno imamo in menim, da je zanjo dobro le najboljše.
Vsem stavkom iz uvodnega opisa ustrezata prva dva izdelka,  ki sta se znašla na moji wish listi.

NELIPOT DEODORANT -

Ustvarjalca pravita, da se je vse skupaj začelo kot nedolžen poskus v njihovi mali kuhinjici, končalo pa kot srčkan in edinstven izdelek.
Kupci lahko izbiramo med tremi različnimi deodorantnimi kremami, skupno pa jim je, da so vse 100% naravne.
Prva se imenuje Nelipot MAMICHKU in je namenjena predvsem nosečnicam in doječim mamicam, ter njihovim malčkom, saj je brez vonja.
Nelipot BASIC je osnovna različica, ki se ponaša s sladkim kokosovim vonjem.
Nelipot SHAC pa je malo močnejša različica od osnovne, saj zagotavlja boljšo zaščito in je zavita v svež vonj čajevca in limonske trave.
Ker sem velika ljubiteljica kokosa, je na moji lista želja seveda drugi. :)

(Slika je iz interneta)


4KIDSANDUS MLEKO PROTI CELULITU

Spet gre za domače, neoporečne naravne izdelke za nego kože, brez dodanih emulgatorjev in sintetičnih konzervansov. Vsebuje produkte kranjske sivke iz lokalne pridelave in zelišča pridelana na tradicionalen način.
Da o sami zgodbi, o nastanku izdelkov, sploh ne govorim! Starša štirih otrok ( z izredno občutljivo kožo), sta zavihala rokave in se preizkusila v izdelavi naravne kozmetike.
Pri otrocih sta opazila izboljšanje in se odločila, da čudovite odkritje delita s svetom, v obliki domače blagovne znamke za nego kože.
Kako zelo všeč mi je, ko za neko stvarjo stoji zanimiva zgodba! Sama s kožo posebnih težav nimam, si pa srčno želim preizkusiti mleko proti celulitu.
Ja, ta nadloga pa me pošteno napada !
Mleko vsebuje same fine reči in lahko bi prisegla, da kar sanjarim o tem kako učinkuje :D.
Sestavlja ga veliko eteričnih olj, aktivni rastlinski izvlečki, antioksidanti, kofein in naravno hladno stiskano šipkovo olje ter kokosovo maslo. 
Meni se sliši BOMBASTIČNO !

(Slika je iz interneta)

AFRODITA INTIMNA MILA 

Šele ob pisanju te objave se dejansko zavem, kako je naš trg poln slovenskih, kvalitetnih in in dostopnih stvari.
Ker je intimno zdravje zelo pomembno, je treba intimni negi nameniti kar se da veliko pozornosti in pa seveda kakovostnih produktov.
Afrodita me, tako rekoč, ni še nikoli razočarala, zato sem prepričana, da bi bil tudi nakup intimnih mil popoln zadetek.
Izbirate lahko med tremi in sama se kar ne morem odločiti, katero mi je najbolj všeč.
Najbolj se nagibam k NATURAL BALANCE, ki vsebuje vgrajeno bioaktivno mlečno kislino in ščiti naravni PH ter k 3 ACTIVE, ki omogoča enostavno in britje intimnih predelov, hkrati pa zaradi oljnega kompleksa preprečuje izsuševanje kože.

(Slika je iz interneta)

CURAPROX- ČRNA ZOBNA PASTA

Črna je moja srečna barva in tudi uporabe črne zobne paste se ne bi branila :D .
Občutek je zagotovo smešen in nenavaden, ampak glede na dejstvo, da gre za znamko Curaprox, bi se uporabi prepustila brez kančka nezaupanja.
Pred leti nisem zobnim ščetkam namenjala nobene pozornosti, potem pa sem odkrila njihovo in ugotovila, da bi jo morala ! Gre za izjemno mehko in prikupno minimalistično stvarco, ki navduši s svojo učinkovitostjo.
No, vrnimo se k pasti.
Ta vsebuje aktiven ogljik, ki madeže vpije in jih nežno odstrani ter ob tem ne poškoduje zobne sklenine.
Kupite jo lahko v dveh različicah in sicer ČRNO, z osvežujočo aromo limete in mentola, ter BELO, z enakim okusom, ki je bolj blag.
Meni se zdi ideja super in črna zobna pasta mora kmalu pristati v mojem črnem svetu :P :)

(Slika je iz interneta)

HERRA- PARFUM ZA LASE 

Sama sem kar obsedena z nego las in trudim se, da na njih nanašam samo najboljše. Herra protect lasni parfum prihaja direktno iz Anglije, kjer je bil tudi ustvarjen. Gre za inovativen in revolucionaren produkt z breztežnostnimi, zaščitnimi in hidratantnimi sestavinami skupaj z edinstveno Herra dišavo za vse vrste las. Njegova prednost je zaščita las, vlaženje las in odišavljanje. Herra ni testirana na živalih, priporočajo pa jo profesionalni saloni.
Jaz si parfuma zelo, zelo, zelo želim, sploh ker sem velika ljubiteljica dišav in obožujem občutek, ko mi veter zapiha skozi lase in jih iz njih izvabi čudovit vonj.
Najdete ga v dveh različicah in sicer HERRA SIGNATURE in HERRA OUD INSPIRED. Sama se bolj nagibam k prvemu.
Da sploh ne govorim o darilnem pakiranju, ki ga najdete v prefinjeni kozmetični torbici, ki zajema 1x10 ml parfum in 1x50 ml parfum. Je idealno darilo in zagotovo krasno presenečenje,za vse ženske, ki imajo rade samo najboljše!
Če se kdaj znajde v moji kozmetični zbirki vas zagotovo obveščam, o tem biserčku ! :)

 (Slika je iz interneta)

 (Slika je iz interneta)


Drage moje, ste katerega izmed zgoraj opisanih izdelkov že preizkusile?
Če ja, kako vam je všeč? :)))


1 komentar