LUSH- BUBBLEGUM PILING ZA USTNIC

Po dolgem, dolgem času, se spet vračam z oceno izdelka.
Pišem jo še s toliko večjim veseljem, saj gre za moj ljubi LUSH.
O dveh izdelkih omenjene znamke sem že pisala in sicer TUKAJ, danes pa bo govora o pilingu za ustnice. 

Letošnja zima (če ji lahko tako rečemo) je bila sicer precej mila, vendar za mojo kožo zelo stresna.
Ne vem točno zakaj, ampak letos sem imela hude boje z njo. Protestirala je v obliki rdečice, suhosti, pa potem spet drugega ekstrema- mastnosti.
Ni pa bil problematičen samo obraz, pač pa tudi ustnice. Prvič v življenju so bile tako razpokane, suhe in potrebne vrhunske nege.

Najprej sem se zadeve lotila z domačimi pilingi. Mešala sem sladkor in olivno olje in si zmes polagala nanje. Učinek? Soliden, vendar ne odličen.

Dolgo časa sem že brala o omenjemu pilingu, pa se (ne vem zakaj) nikoli nisem odločila za nakup.
Vedno sem prelagala in mislila, da bo težava minila sama od sebe, potem pa bo sledila pomlad in kasneje poletje, do takrat pa bo mir.

Kljub temu, da se je začel že marec, miru še vedno ni bilo. Zato sem se teden dni nazaj podala v Lush in končno kupila to čudo.Nahaja se v stekleni embalaži, ki drži 25 g. Sam izdelek je sicer precej težji, saj gre za debelejše steklo. Izgled je običajen Lushev: prevladuje črna, na vrhu opis izdelka in logotip.
Ko začneš odpirati pokrovček, ( na navoj) takoj zaduhaš čudovit vonj, po čigumijih!
Mene nostalgično ponese nazaj v osnovno šolo in me spomni na žvečilke vseh barv in okusov, vendar znamenitega sladkega vonja.
Piling je rožnate barve, sama tekstura je zrnata in se posledično precej drobi.
Včasih pred nanosom prst pomočim v vodo, da se kasneje delčki bolj držijo skupaj in ne razpadajo.Zadeva je izdelana ročno, s svežimi sestavinami- fini sladkor, organsko jojobino olje, metil ionone, aroma, barvilo 45410, barvilo 45380. 

KAJ PRAVIJO PRI LUSHU? 

Ta rožnati piling bo poskrbel, da bodo vaše ustnice ostale polne in mehke, ter pripravljene za sladke poljubčke.

UPORABA

Kanček pilinga vtrite v ustnice in obliznite odvečni sladkor- nato pa nanesite še svoj najljubši Lushev balzam za ustnice.

MOJE MNENJE

Piling je zagotovo odkritje leta. Je ravno dovolj grob da odstrani odmrlo kožo na ustnicah, pa še zmeraj dovolj nežen, da jih ne poškoduje.
Zaradi jojobinega olja so ustnice po nanosu prijetno nahranjene in čarobno mehke, poleg tega pa ohranijo nekaj rožnatega sijaja. Ta je precej nevtralen, ampak ravno prav opazen.
Najpogosteje ga uporabljam pred nanosom šminke ali pa zvečer, da se zjutraj zbudim brez suhega občutka.

Zmoti me edino ena stvar (za katero vem, da je neizogibna).
Skoraj sovražim balzame, šminke, pilinge s sladkim okusom. Ta ga - logično- ima, saj po uporabi zaužijem kar precej sladkornih delcev. Poskušam se navaditi, pri tem pa me tolaži predvsem to, da gre za sveže sestavine in precej naravno znamko. Mislila sem, da me bo dolgoročno zmotil tudi vonj, ki je precej močen in vsiljiv, vendar me ni! Nasprotno... zelo, zelo mi je všeč, ker pač tako zelo spominja na tiste lepe, brezskrbne, otroške dni. :)

Cena je 7,55 €, vendar se ga porablja zelo malo, zato verjamem, da mi bo dolgo in dobro služil ;)

Ga ima tudi katera od vas? Kako ste zadovoljne? :)

Ni komentarjev