O KIKO LAKIH, ŠMINKI IN ODSTRANJEVALCU 

Kiko... je ni kozmetične navdušenke, ki ne bi že kdaj slišala ali uporabila kakšnega njihovega produkta.
Čeprav ne spada med visokocenovno kozmetiko je vseeno težje dostopen, saj v Sloveniji Kiko Milano trgovine ni.
To je morda na nek način celo plus, saj imajo težje dosegljive stvari, za ljudi avtomatsko višjo vrednost, so bolj cenjene in jih bolj spoštujemo.Ne boste verjele, ampak na Kiko prodajalno sem naletela popolnoma nepričakovano !
Izlet se je razpotegnil še v obisk nakupovalnega centra,.. najprej je bila v planu samo živilska trgovina. Še sreča, da sem vzela iz avta denarnico, saj je center ogromen, in mi moški del ekipe zagotovo ne bi pustil, da se po prihodu v avtu, še enkrat vrnem nazaj :D

Pa malček lutam po centru, pasem oči, nakar v vsem možnem blišču, sijaju, glamurju zagledam ogromen napis KIKO. Najlažje si me boste predstavljale kot kakšen lik iz risanke, ko mu v očeh utripajo srčki .
Joj, kakšna sreča !!!

Zapodila sem se med police in srčno upam, da takrat tam ni bilo nobenega slovenca, saj sem z svojim navdušenjem izpadla malenkost trapasto. Ampak ... menim, da se mi oprosti. Kiko je pa le kiko :D

Najprej sem na blagajni končala z zajetnim izkupičkom ( 5 lakov, 3 senčila, 3 šminke, 2 odstranjevalca), potem pa sem se (ZELO PRIDNA!!!) zavedla, da toliko stvari ne rabim in polovičko stvari odnesla nazaj. Nakup se je zaključil s 3 laki, 1 senčilom, 1 šminko in 1 odstranjevalcem ličil.

Te zanima kako so se odnesli?
Beri naprej ;)


Začela bom z laki !
Enega sem kupila za nagradno igro in dva zase.
Črn je večna klasika in ga imam na rokah večino časa, drug pa me je začaral s svojo krasno, pastelno, pomladno lila barvo.Steklenička laka je minimalistična in vsebuje 11 ml. Čopič je ravno pravšnji, čeprav mu ne bi zamerila, če bi bil malenkost debelejši. S tem bi obsegel celoten noht in bi preprečil vidljivost prehodnih linij. Te se žal pojavljajo, zato je potreben dvojni nanos.
Posuši se zelo hitro, zaradi česar dobi od mene velik, velik + ! Saj veste, da smo ženske nemočne samo do takrat, ko se nam posuši lak na nohtih ;) :P
Je zelo lepo mazljiv, ker ni preveč gost in za moj okus je precej podoben mojemu dragemu Essie, samo da je cena veliko nižja - 1,90 € ;)
Obstojnost pa ... za takšno ceno, več kot vrhunska. Črni se je krasno obdržal štiri , drug pa je ostal čudovit, sijoč in nedotaknjen pet dni !
Nakup bom definitivno ponovila !Morda sem že kdaj omenila, da nisem prevelika ljubiteljica šmink, vendar temu krasnemu kozmetičnemu kosu, v odtenku 01, se preprosto nisem mogla upreti.


Šminka je čudovita, krasno mazljiva, z mat finišom. Nanos je izredno enostaven, všeč mi je tudi sama embalaža, in tanka oblika šminke.
In kaj je najlepše? Ustnic ne izsuši, kvečjemu so po nanosu mehke in nahranjene.
Šminka je bila znižana in dobila sem jo po smešni ceni 2,3 € .


Za na konec pa še odstranjevalec ličil iz oči in ustnic. 


Čeprav jih imam doma pravo malo morje, me je zanimalo kako bi se odnesel eden, katerega proizvajalca tako zelo opevajo in kujejo med zvezde. 
Pa sem iz denarnice dala še 5,90 € in si ga privoščila. 
Mi je žal? Nikakor ! 
Moram priznati, da sem imela največ dvomov prav glede odstranjevalca. 
Ker sicer veliko raje posegam po naravni kozmetiki, sem se bala kakšne alergijske reakcije, ampak strah je bil zaman. 
Še najbolj me je presenetilo to, da me v stiku z očmi ni popolnoma nič pekel. 
Gre za dvofazni odstranjevalec, katerega se pred uporabo pretrese. 
Je izredno temeljit, maskaro 90% odstani, že po enem potegu z blazinico čez trepalnice. 
Kljub svoji učinkovitosti ne izsuši kože okoli oči in ustnice. 

Tokrat se je potrdila misel, da so spontane stvari najboljše. 
Nakupa v Kiko nisem pričakovala, niti načrtovala, opravila sem ga izredno hitro in brez posebnih pričakovanj, dobila pa krasno presenečenje in štiri nove kozmetične produkte, ki jih bom vključila v svojo rutino :) 

Za konec pa vam še javljam nagrajenko KIKO nagradne igre, ki prejme lakec in senčilo. 

To pa je ..... 


tadaaaaaaam .... 

.... SANDRA JUŠIĆ !!! 

Čestitke, javi se v ZS ! :) 
Ni komentarjev