MARMELADA ZA PRIDOBIVANJE ZAGORELOSTI - AFRODITA


Lansko poletje si bom zapomnila po napornih izpitih in ... marmeladi. 
Ampak ne moji najljubši- malinovi, temveč Afroditini.
Ja, to je tista marmelada, ki se ne nameže na kruh, ampak na telo. Da hitreje pridobimo zagorelo polt.


Mnenja so deljena, ampak naslednje dejstvo je neizpodbitno. Marmelada je povzročila pravi bum in evforijo, kot je še dolgo nisem doživela. Vsako drugo stanje na FB-ju je bilo ; ''Proda katera marmelado?'' ali ''Veste kje se še da dobiti marmelado?''. Moški so ob teh stanjih čudno gledali, ženske pa se še z večjo vnemo lotevale lova na zaklad ! 

KAJ PRAVIJO PRI AFRODITI? 

Marmelada pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti ter ji podarja čudovit lesk. Dragocena naravna olja kožo izdatno hranijo in vlažijo. NE ZAGOTAVLJA UV ZAŠČITE. Pred sončenjem jo v izdatnem sloju nanesite na želene predele kože. Izdelek ni primeren za otroško, občutljivo in zelo svetlo kožo. Ni za uživanje !


KAJ PRAVIM JAZ ? 

Marmelado sem kupila še preden so jo ljudske množice vzele za svojo, oz.takrat, ko jo je bilo na drogerijskih poličkah še v izobilju. Nikoli si nisem mislila, da v rokah držim izdelek, ki bo čez slab mesec povzročil takšno senzacijo. Naj povem, da že dolga leta nisem ljubiteljica sončenja. Hvala lučki v možganih, ki se mi je prižgala precej hitro in dala vedeti, da nisem piščanec, ki se peče v pečici. Sem svetlopolta, ampak zaradi temnih oči in las izredno hitro pridobim ten. Vprašanje je le, če se mi nanj sploh da čakati. Sem malenkost hiperaktivna in ležanje na (prevročem) soncu je zame muka. Zato sem si želela zadevo olajšati oz.jo pospešiti. Če sem čisto iskrena... zadnja leta mi je povsem vseeno, ali sem rjava ali bela. Oboje mi je všeč, oboje ima svoje prednosti. Ko sem rjava mi ten lepo poudari obraz in ne potrebujem ličil, ko sem bela delujem aristokratsko in ...  pametno :D Ker se ne žgem na vročem soncu, samo zato, da bom s gospodično, ki tekmujejo v zagorelosti lahko tiščala skupaj roke in ocenjevala katero je sonce bolje 'opeklo'. 
Skratka ! Marmelada nima UV zaščite ! To jasno in na veliko piše na njenem pokrovčku, zato vas prosim, da zadevo preberete preden se lotite njene uporabe. Sama sem pod izdelek VEDNO nanesla kremo za sončenje in počakala deset minut, da se je ta delno vpila. Čez njo sem v debelem sloju nanesla marmelado. Po prvi uporabi me je koža pekla. Ne vem zakaj,... ampak ko sem jo nanesla drugič, je neprijeten občutek izginil. 
Vonj tega izdelka je FANTASTIČEN, kombinacija olj, ki se v njem nahajajo je očitno dobitna, kajti diši, diši, tako zeloooo diši ! Spominja na poletje, na sonce, na morje in je res pisan na kožo temu izdelku. 
Ne samo, da vzpodbuja zagorelost. Koža je po nanosu izredno mehka, lepo nahranjena in dišeča. 
V obdobju ko sem jo uporabljala sem se lahko izognila večernemu maziljenju z ostalimi olji, saj je marmelada poskrbela za svilen, dolgotrajen občutek na koži.  
In njen učinek? Ja, stvar dejansko deluje ! Ten je bolj lep, rjav, brez rdečih sledi, hitreje pridobljen in po mojem opažanju tudi dlje obstojen.

Ste vedeli, da je letos Afrodita na trg poslala tudi bratca marmelade? Joj, izredno si ga želim preizkusiti, da vidim, če me bo tudi ta tako očaral. 

Priporočam jo vsem, ki želijo hitreje pridobiti zagorel ten, pri tem pa obdržijo zdravo mero in vklopljen alarm za čas, ko je dovolj. Nikakor ne pozabite, da je koža naš največji organ in da je rak kože postal zelo razširjen in v mnogih primerih tudi izredno nevaren ali celo smrtonosen. 
Pazite na svoje zdravje, ker je naša največja vrednota ! 

Afroditi se globoko klanjam, ker nam vsakič znova pokaže, da zmore še več in še bolje ! 
Njihova kozmetika je narodni ponos in naj vam prišepnem, da sem tujce, ki so bili pri meni na izmenjavi založila z njihovimi izdelki ... Še dolge mesece so mi pisali o tem kako enkratni so ! 
No, morda ideja, če odhajate na kakšen obisk v tujino in bi radi podarili nekaj domačega in kvalitetnega !  :)

Ni komentarjev