ANTIOKSIDANT, DETOX IN ANTI-CELULIT- JOHNNY ORGANIC


Johnny je hud tip ! To vam lahko povem, ker najino razmerje traja že dve leti .. brez pavze !
Johnny se drži dogovorov in vsaka nedelja je najina ! On ne gleda nogometa in ne pije piva s prijatelji. Zmenek z njim je vedno krasen in po njem se počutim kot prerojena.
On je pravzaprav super hrana za naše telo, ki dela čudeže od zunaj navznoter. Je 100% naraven in kolikor se le da ekološki. Je vegan, ne vsebuje nič živalskega in ljubi zelenjavo. Johnny je vedno čist, ne vsebuje dodatkov kot so konzervansi, umetne sestavine in ostale umazanije. On ljubi živali in sovraži testiranje na njih!Sama sem do sedaj kupila in preizkusila tri Johnnye.
Le s težavo se odločim kateri mi je najbolj všeč, ampak vseeno bom začela s tistim, ki malenkost prednjači.

ANTI- CELULIT KAVNI PILING (modra embalaža)

Kaj pravi Johnny? 
Punči, sem Johnny, 100% presen, naraven & čist kavni piling. Narejen, da aktivno napadem celulit in strije ter negujem aknasto kožo. Navzven nekoliko grob, ampak od znotraj le nežna duša z velikimi kvalitetami.
Zmešan s kofeionom iz najboljših arabica kavnih zrn, vlažilnimi regeneracijskimi olji in nepredelane himalajske soli. Obogaten z ajurvedskimi super živili, ki se že stoletja uspešno uporabljajo v tradicionalni medicini za preprečevanje kožnih težav.
Količina ; 200 g
Cena: 13,95 €

Kaj pravim jaz? 
Če mislite, da je to navaden piling, se resnično motite. Tudi sama sem bila najprej mnenja, da je piling pač piling. Vendar ne ... ta stvar je resnično nekaj posebnega.
Od svojih sorodnikov se loči že po embalaži. Ta na začetku izgleda malce neprimerno, ker je papirnata in ni preveč praktična za uporabo pod tušem. Je pa iz ekološkega vidika to velik plus !
Ne pijem kave, ampak svojo dozo kofeina dobim, ko se z Johnny-em zabavava pod prho. Vonj je pristen in kot ustvarjen za ljubitelje črnega napitka.
Je fino mlet, izredno droben, ampak zato nič manj učinkovit.
Kot pravi navodilo, ga zmešamo z vodo in nanašamo na kritične predele.
Sama ga nanašam na predel stegen in zadnjice.
Po nanosu počakam cca. 10 min. Kmalu začutiš malce pekočega skelenja, ki je seveda normalno in meni zelo všečno, ker imam zato občutek, da stvar dejansko deluje !
Piling nato normalno izpereš in se veseliš svoje čudovite, gladke, negovane in napete kože, ki te pričaka pod oblogo!
Ta Johnny je moj absolutni favorit, saj si po uporabi mehek kot dojenček in gladek kot svila.


ANTIOKSIDANT - PILING & MASKA (roza embalaža)

Kaj pravi Johnny? 
Punči, si danes že dobila svoj dnevni odmerek kakava?
Jaz sem kakavov piling & maska, oboje v enem. Zasnovan, da osvežim, očistim in povrnem tonus tvoji koži od zunaj navznoter.
Zmešan iz premium kakava v prahu in čistih super živil, ki vsebujejo pomembne antioksidante, vitamine in encime, ki tvojo kožo obnovijo in ohranijo mladosten videz.
S kože odstranim staro suho povrhnico in za seboj ohranjam svež in mladosten videz. S takojšnjim učinkom !
Količina; 50 g
Cena; 12,95 €

Kaj pravim jaz ? 
To mako uporabljam od prvega meseca, ko je prišla v prodajo in še vedno je moja najljubša. Vam to kaj pove? Če eno stvar v vsej ponudbi sodobnega časa obdržiš skoraj dve leti, potem je zagotovo odlična. Enkrat tedensko si privoščim to kakavovo razvajanje in moja koža mi je resnično hvaležna.
Ko sem masko uporabila prvič, sem bila čisto iz sebe ! Mislila sem, da gre za alergijsko reakcijo, kajti nekaj minut po nanosu sem občutila žgoč občutek. Bilo me je strah, kaj bo, ko masko izperem iz obraza. In kaj je bilo? Malce rdečice, ki se je v roku nekaj minut prelevila v krasno in izredno čisto polt. Maska učinkovito odpravi drobne ogrce, saj je malenkost groba, zato hitro in enostavno odstrani staro povrhnico.
Je resnično super odkritje in nujni izdelek moje kopalnice.
P.s. mnogi mi rečejo, da se jim zdi izdelek glede na količino drag, vendar uporablja se ga zelo dolgo ! Sama imam en paketek prb. pol letam kar popolnoma upraviči njegovo ceno.


DETOX - PILING & MASKA ( zelena embalaža)

Kaj pravi Johnny? 
Punči, si danes že dobila svoj dnevni odmerek zelenih super živil?
Jaz sem super zeleni piling & maska, oboje v enem. Zasnovan, da razstrupim in očistim tvojo kožo od zunaj navznoter. Zmešan le iz najboljših zelenih super živil, ki vsebujejo pomembne vitamine, hranila in minerale ter esencialne maščobe in aminokisline.
Tvojo kožo razstrupim toksinov, očistim nečistoč, učvrstim in popravim njeno elastičnost in voljnost.
Količina; 50 g
Cena; 13,95 € 

Kaj pravim jaz? 
Roza antioksidant izdelek uporabljam kot masko, tega pa kot piling. Zakaj? Ker se mi zdi, da mi kakav bolj ustreza in bolje deluje na moji koži. Piling si pripraviš enako kot ostale izdelke - mešaš ga z vodo, dokler ne nastane gel.
Mešanico si nanesem na obraz in masiram s krožnimi gibi, nato pa izperem s toplo vodo. Koža je po nanosu mehka in nahranjena, zdi pa se mi, da zaradi svojih edinstvenih sestavin bolj deluje navznoter, kot od zunaj. Verjetno je koža srečna do nebes, vedno, ko ji privoščim ta 'zelen obrok'. Le kako ne bi bila, ko pa je Johnny detox iz samih naravnih in krasnih sestavin :)

Ste že kdaj slišali, da nanesite na kožo le tisto kar lahko tudi pojeste???
No, čeprav kakavova maska odlično diši, ni ravno dobra ( iz firbca sem malo poskusila :D), so pa  zato dobre sestavine v njej !

Ste že kdaj slišali, da koža v roku  20 minut poskra vse kar nanesemo nanjo?
Da? No, potem bodite previdni, izbirčni in zavedni, ko kupujete svoje izdelke za nego.
Gre za naš največji organ in pomembno je, da ga v skladu s tem tudi pravilno obravnamo !

Vsi izdelki so krasni, ponovno pa se bom odločila za nakup KAVNEGA IN KAKAVOVEGA PILINGA, ogledujem pa si tudi SHIKAKAI šampon in masko in mazilo proti strijam *_* 
Če želite tudi vi  imeti tako hudega tipa kot je Johnny, ga lahko naročite na povezavi TUKAJ.

Ni komentarjev