MOJ OSEBNI ČUVAJ ;)
Ni šminka, ampak je vedno v torbici. Ni moj moški, ampak z njim se počutim super varno.
Ni velik, je pa sposoben.

Dobra uganka, a ? :D

Ali se vam vsaj približno sanja o čem govorim?
Tokrat razlagam o svojem super, roza solzivcu !
 


Na mojo veliko žalost spadam med strahopetke. Moj seznam stvari, ki me plašijo je dolg, v samem vrhu pa se nahaja strah pred nočjo, ko kje hodim sama. Za flegmatike je varno vse, zame nič.
Odkar študiram v Ljubljani, pa se moj strah pred nočjo in čudnimi bitji, ki jih lahko takrat srečaš, še bolj stopnjuje.
Pa sem sklenila, da bom nekaj ukrenila in sem nabavila solzivec. Saj vsi na pamet poznamo tisto ...''bolje preventiva...''.

Od kar s seboj nosim ta mali stvor sem super vesela, veliko manj prestrašena, pa še nekaj posebnega :P
Malce me moti, da vsi buljijo v mojo roko, ker verjetno mislijo, da se bom s tem čudnim aparatom razstrelila. Ampak ne, nič 'bat', v mojih rokah je le zaradi moje osebne varnosti.

V Sloveniji delujoča spletna stran  solzivec.si, nudi veliko izbiro pripomočkov, s katerimi se počutimo varno na vsakem koraku.
Uvrščajo jih v kategorije solzivcev za osebno varnost, za šport, za živali, obenem pa nudijo tudi osebne žepne alarme in električne paralizatorje. V primeru napada lahko izdelke zakonito uporabimo in se varno umaknemo. Nakup lahko opravimo če smo starejši od 18 let.
Jaz sem kupila solzivec TEKAČ, ki ima pašček, katerega si lahko pripnemo okoli dlani, je izredno mehek, lahek in včasih kar pozabim, da ga nosim. Namenjen je predvsem za tek, ampak sama ga uporabljam vedno in povsod. Pašček je snemljiv, zato ga lahko uporabljamo tudi samostojno.LASTNOSTI TEKAČA: 

Domet : od 3-5 m
Uporaba: do 25x
Rok uporabe: 4 leta 
Velikost: 9,5 cm 
Cena: 19,50 € Sestavine solzivca so popolnoma naravne in niso škodljive za ljudi in živali. Uporaba je humana in zakonita. Ko solzivec pride v stik z očmi in dihali povzroči začasno močno draženje, solzenje, kašljanje in občutek, da teli gori. Učinkovanje mine v eni uri in ne pušča nobenih posledic.

Moje osebno stališče je jasno. Nikakor nisem za kakršnokoli vrsto nasilja, ampak za obrambo zmeraj ! Če se lahko zaščitimo, je prav, da se!
Za ostale informacije in nakup pa kliknite tukaj.

Želim vam veliko varnosti :)

Ni komentarjev