24 ORE ABSOLUTE VOLUME MASKARA - DEBORAH MILANO


Zvestoba se mi zdi pomembna vrlina, poleg tega, pa sem človek navad in na določenih področjih imam rada rutino.
Ko na primer odkrijem kakšen res krasen kozmetični produkt, ga obdržim in ga načeloma ne zamenjam. Dokler ga ne umaknejo iz prodaje. Ja, tako zelo zvesta sem ! :D To lahko najbolje dokažem z izborom svoje maskare, ki je enaka že pet let in prav nič ne kaže na to, da jo bom zamenjala. 

Govorim o 24 ORE ABSOLUTE VOLUME maskari, znamke Deborah Milano, ki je moja stalnica, vedno imam namreč eno na zalogi. Poleg te sem tako dolgo in zvesto uporabljala samo še eno maskaro, ki je žal ne najdem nikjer več. (Ker sem trmasta kot bik, grem stavit, da bom nekako prišla do nje. Ko jo spet najdem- vam poročam ;)

EMBALAŽA je v moji najljubši barvi - črna, z belim napisom. Je minimalistična, a obenem elegantna in zelo masivna. Že 100x mi je padla na tla, ampak na njej ni niti sledi.
Ščetka je izredno udobna in velika. Za mnoge celo preveč, ampak meni se zdi ravno pravšnja.


TEKSTURA je precej gosta, zaradi česar ji mnogo očitajo učinek lepljenja in grudic, sama pa tega nisem opazila. Res je, da je njena življenjska doba zaradi gostote malenkost krajša, pa vendar. Mogočih je več nanosov, ampak sama se držim enega (na sliki spodaj) ali pa maksimalno dveh.


Najbolj me fascinira volumen, ki ga dosežeš s samo enim nanosom. Poleg tega mi je všeč, da se ne posuši takoj in je še nekaj sekund po nanosu mogoč kakšen popravek. Zdi se mi, da so trepalnice po uporabi močnejše in poudarjene od korena do konic. Na osebi, ki jo je mati narava obdarila z daljšimi in močnejšimi trepalnicami, pa bi tako ali tako izpadla bombastično. Tudi na sliki bi lahko izpadle drugače, če bi bila sama manj zmedena in površna (tako se mi je mudilo slikati, da sem spodnje pozabila namazati :D)

Njena pomanljklivost je v tem, da ni vodoodporna. (je pa zato njena naslednica, v črno-modri embalaži.). Sama ostajam pri tej, ker ne maram vodoodpornih maskar.  Sicer (preverjeno) prenese nekaj solzic in se pri tem ne izpere ali uniči, vendar pa je večji curek vode za njo preveč. Odstrani se jo brez težav, do sedaj ji je bil kos vsak odstranjevalec. 
24 ORE ABSOLUTE VOLUME je zagotovo 'must have' moje kozmetične torbice. Presrečna sem, da mi jo jo pet let nazaj podarila prijateljica (hvala Tamara) ter mi prihranila marsikatero dilemo in zgrešen nakup.
Ker sem po naravi 'firbec', bom enkrat zagotovo preizkusila tudi Diorjevo, da vidim, če je res tako dobra, kot pravijo. Sicer pa mislim, da sem za to ceno cca. 9 € dobila maksimum.

Katera pa je tvoja naj, naj, naj maskara? :) 

Hvala, ker me bereš. 

Becky :*

Ni komentarjev