ALOE VERA GEL ZA TUŠIRANJE - ADRIA SPA


Sobotno jutro, čaka me naporen dan. Noč je bila precej svetla in vsega skupaj sem spala samo slabe tri ure. Utrujena sem in po stanovanju se vlečem kot londonska megla.
Kave ne pijem, zelenega čaja pa nimam doma. Sedim in razmišljam ... kaj naj naredim, da zbudim svoje zaspane in napol mrtve celice, da končno začnejo delati in postanejo uporabne.

Nato se spomnim! Nič ne pomaga bolje kot hladen tuš in hladilen gel za tuširanje. Še sreča, da imam tega na zalogi ;)

Pišem o gelu za tuširanje ALOE VERA, znamke ADRIA SPA.KAJ PRAVIJO PRI PODJETJU? 
Gre za hranljiv gel za tuširanje, na bazi aloe vere poznane po umirjajočem delovanju. Čisti kožo in ji daje potrebno vlažnost. Gel je primer za vse tipe kože, posebno pa se priporoča za suho in občutljivo kožo. Po tuširanju je ta mehka in svežega izgleda.

KAJ PRAVIM JAZ? 
Ko tuširanje postane doživetje! Do sedaj sem bila vajena bolj bombončkasto sladkih gelov za tuširanje, ta pa je popolnoma drugačen. Gre za vonj, ki je svež, malenkost zeliščen in izjemno osvežilen. Tekstura je zelot tekoča in dobro mazljiva, zato se ga rabi malo in počasi.
Po uporabi je koža navlažena, mehka in pripravljena za nova doživetja.
Ima hladilni učinek, ki je krasen, sploh v poletnih mesecih in po telesni aktivnosti.
Res pa je, da vonj po tuširanju ni tako izrazit in ne ostane tako dolgo na koži. Kar pa priča o temu, da je izdelek naraven in nima dodane kemije.

Z omenjenim gelom za tuširanje, se več ne bojiš vročine, saj veš, da imaš doma zanesljivega spremljevalca ... to ni pivo, ne hladen bazen, pač pa OSVEŽUJOČ GEL ZA TUŠIRANJE. 


Še nekoliko bolje se je odnesel na mamini koži, ki je nagnjena k suhosti. Po petih dneh se je le ta omehčala in vidno izboljšala. Po tuširanju je bilo potrebno uporabiti veliko manj olja, ker je koža že dobila svojo merico hranljivih sestavin.

Izdelek lahko kupite tukaj ( NUJNO PREČEKIRAJTE, ker je ravno v akciji :)
 
___________________________________________________________________________________

Si že prebrala  BREZ ČESA TO POLETJE NE MOREM?  
 


Ni komentarjev