BREZ ČESA TO POLETJE NE MOREM?


Brez lubenice, knjig, dobre volje in nočnega opazovanja zvezd. Pa brez najljubšega sladoleda (zeleno jabolko) in dolgih pogovorov na terasi.
Ampak ja... kot tipična kozmetična navdušenka ne morem niti brez naslednjih kozmetičnih 'cukrčkov'.

Poleti pozabim na dekorativno kozmetiko in veliko raje posegam po negovalni. Brez naslednjih nekaj proizvodov poletje 2016 ne bi bilo to, kar je ! :)OLJE ZA PRIDOBIVANJE ZAGORELOSTI - EVELINE 

Medtem ko je Slovenijo spet zajela obsesija z Afroditino marmelado v obliki suhega olja, je meni bolj padlo v oči olje za pridobivanje zagorelosti Eveline. Hitro sem ugotovila, da je bila odločitev prava in dobra.
Preizkusila sem tudi Afroditino olje, zgolj za primerjavo.
Moje ugotovitve : 
-Eveline kožo krasno nahrani in ji podari zapeljiv rjav ten ( zaradi edinstvenih sestavin že TAKOJ po nanosu).
- Koža je po uporabi dejansko pravi magnet za sonce in ten se pridobi izjemno hitro.
- Cena je nižja (4,99 €)
- Eveline me do zdaj ni še niti enkrat razočaral !OLJE SIVKA IN OLJKA

Mmmm, o tem olju sem že pisala TUKAJ in lahko povem, da je še vedno moj spremljevalec. Tako hranljivega, dišečega in efektivnega olja pa že dolgo ne.
Odlično pri negovanju opečene, izredno suhe in občutljive kože. Ta izdelek je zame postal 'must have'in ga toplo priporočam !

OGNJIČEVO MAZILO ZA USNICE

Če imajo nekatere probleme z ustnicami pozimi, jih imam sama še več poleti. S soncem zgleda niso v najboljših odnosih, zato potrebujejo posebno in učinkovito nego. Do sedaj se je zagotovo najbolje odrezalo ognjičevo mazilo za ustnice, ki je moja stalnica. Zagotovo sem kupila že vsaj 15 takšnih lončkov. Naj si bo zima, pomlad, poletje, jesen... ta  izdelek je zame vse.
Je sestavinsko krasen in zato zame še toliko bolj ljub.

ESSENCE ŠMINKA

Šminka iz letošnje poletne kolekcije je tako lepa, mazljiva in nežna, da jo imam na ustnicah večino časa. Všeč mi je, ker ni vpadljiva, ker ne izsuši ustnic in ker je v tako čudovitem roza odtenku. Ima samo eno napako ... izšla je v omejeni kolekciji, o kateri si lahko več prebereš  TUKAJEGYPTIAN MAGIC KREMA 

Navdušenja nad to kremo ne morem skriti. Hvalim in opevam jo vedno, povsod in vsakemu.
O njej sem že napisala objavo TUKAJ in od takrat se je najina ljubezen le še poglobila.
Naj bo ozračje toplo, hladno, suho, moj obraz jo zvečer potrebuje. Postala je moja razvada. In če je razvada dobra, je ni treba spreminjati.
Idealna podlaga pred ličenjem, krasna za nego izjemno suhih predelov telesa, kot ustvarjena za nanos po britju, lasem in suhim lasnim konicam prijazna.
Multipraktik, katerega enostavno morate imeti.
Jaz je ne zamenjam !

Katero pa je vaše kozmetično odkritje letošnjega poletja? :) Ni komentarjev