LILA, LILA ... SLEEP ŠMINKA - BIG SHOT


Poznaš občutek, ko si nekaj močno želiš, pa nikjer ne najdeš? 
Poznaš občutek umirajoče želje, ki se sčasoma spremeni v spoznanje, da nič ne bo. 
In najpomembnejše ... poznaš občutek, ko vidiš nekaj kar si si tako srčno želel, nikjer našel, zdaj pa imaš to pred očmi? 
JA ?! JAZ GA. 

O lila šminki sem sanjala dolgo. Res dolgo. Sploh nisem ljubiteljica ličil za ustnice, ampak tu in tam tudi mene zagrabi želja po kakšnem odtenku, ki mi dolgo časa skače po glavi. 
Lila barva mi je nasploh čudovita. Kljub moji romanci s črno, priznam, da vsako leto po trgovinah iščem lila kose. Brez uspeha. Kot da so to barvo v trgovinah prepovedali. :( 

Nekega dne sem brskala po FB-ju in na strani blogerske kolegice Nine (Nincy's Sparkling Space) zagledala KRASNO LILA ŠMINKO. V eni potezi sem ji pisala kje jo je našla in prav tako mi je ona v eni potezi odpisala, da je odtenek krasen, vendar njej verjetno ne bo pristajal, zato mi jo bo podarila. (Hvala še enkat!)

Od sreče sem vsak dan čakala poštarja in obljubljeni paketek. Ko je prišel sem ga divje trgala in končno ugledala MISS ŠMINK ! ;) Kaj pravijo pri  Ličila.si? 

VIP šminke za tvoje ustnice!
Semi mat šminke so intenzivno pigmentirane, njihov finiš pa je krasno žametast!

Zakaj jih boš oboževala?
- Ker so polnoprekrivne in dolgoobstojne.
- Nanašajo se gladko in enakomerno zaradi super kremne formule.
- Vsebujejo vitamin E, karitejevo maslo in kokosovo olje, da vlažijo in negujejo tvoje ustnice!Kaj pravim jaz? 

Ta šminka je poosebljena popolnost !
Če začnem pri njeni barvi... je enostavno perfektna. Pravljična, dekliška, nežna, a vseeno drzna. Vonj je rahel, malce bombončkast.
Pigmentiranost je zelo dobra (česar moj Samsung ni ujel tako, kot bi moral).
Obožujem njeno mazljivost in lahkost, ko jo naneseš na ustnice. Velik plus za res čudovito kremno formulo. To, da so šminki dodali vitamin  E, karitejevo maslo in kokosovo olje, pa je plus na kvadrat. Priznam, da do stvari gojim večje navdušenje, če vem, da se proizvajalec sestavinsko vsaj potrudi izdelku podariti dodano vrednost.
Obstojnost je srednja. Prestala je damsko hranjenje z narezanim jabolkom, ob konkretnem obroku pa se je začela brisati. Od znotraj navzven. Vseeno dobi od mene čisto 5ko, saj me je zadovoljila na vseh drugih področjih. Sicer pa... od šmink niti ne pričakujem, da bodo med hranjenjem preživele na tako strastnem jedcu, kot sem jaz :D

Šminko najdete TUKAJ. 
Cena je 9,95 €. 


Žal krog ljudi okrog mene ni enako navdušen. Očitajo ji preveliko vpadljivost. 
Ampak moja šminka dobro ve, da je življenje drzna pustolovščina ali nič
Zato pa se tako dobro ujameva ! ;) 
__________________________________________________________________________

S kom pa se strinjate ve? Z mano ali mojimi nasprotniki? ;) 

Ni komentarjev