EVELINE DEPILACIJSKA KREMA


Britje je zame še vedno najljubša oblika depilacija, ker je hitro, ker sem z njim spretna in ker je moja koža carica (ni nič jezna in ne protestira z mozolčki ali razdraženo kožo.)
Pa vendar si za poletje želim nekaj trajnejšega in obstojnejšega.
Tako sem naletela na EVELINE- depilacijsko kremo. Moja prva izkušnja z depilacijsko kremo sega nekaj let nazaj in je kratko malo obupna. Izdelek je smrdel po gnilih jajcah in še danes mi je slabo, ko se spomnim. Zato sem tudi pred nakupom tega zaznala rahel predsodek.NAČIN UPORABE: 

Kremo s priloženo lopatico namažeš po željeni površini telesa in počakaš nekaj minut. Proizvajalec omenja tri, sama pa 'za zihr' počakam kar deset. Potem na majhnem delčku kože preizkusiš, če je krema že začela delovati. Če se dlačice odstranijo z lahkoto, z lopatko odstranite tudi drugo kremo. V nasprotnem primeru pustite delovati največ 10 minut. Ostalo kremo lahko odstranite z vlažno gobico. Po uporabi kožo temeljito sperite z toplo vodo (brez mila) in jo osušite. Ne uporabljajte na obrazu.

MOJE MNENJE: 

Lagala bi, če rečem, da ima krema lep vonj. Nima! Ampak če potrpim, stisnem nos in odmislim svoje 'dišečkaste' kriterije je ta krema ena super zadeva !
Dlačice odstrani relativno hitro in za dlje časa. Jaz imam mir 5, 6 dni, kar je zelo spodbudna novička ! Nobenih ureznin, nobenega krvavenja in nobenih čudnih pogledov na ulici (jaz jih včasih po britju dobivam, ker izgledam, kot da sem bila žrtev pokola. Ali so rezila preveč groba, ali pa je moja koža preveč nežna :D)

Krema se nahaja v mehki tubi, iz katere enostavno iztisneš izdelek. Ker so noge le velika površina telesa, krema zadostuje le za dvakrat ali trikrat.

Sama po uporabi nanesem še arganovo olje, enakega proizvajalca. Ima izrazito prijeten vonj. Tak vrstni red je tudi priporočen in učinek je res fantastičen. Gladke, svetleče, mehke in negovane noge ! 

Na drugih delih telesa izdelka nisem uporabljala, zato o tem kako se odreže drugje, ne morem govoriti.

Cena: v Mullerju je bila akcija 2,50 € (sama sem si naredila zalogo)
Ocena: 8/10 - ne morem oprostiti groznega vonja, pa tudi lopatka bi bila lahko bolj nežna.
1 komentar