OUTFIT POST #1


Odločila sem se zakorakati izven okvirov svojega bloga in z vami deliti eno svojih najljubših kombinacij te jeseni. Včeraj je bil moj rojstni dan in vreme mi je bilo več kot samo naklonjeno, zato sem se oblekla v svoj preverjen outfit in se odpravila na družinsko kosilo! ;)

Da ljubim črnobelo sploh ni skrivnost. Ta kombinacija je moja cona udobja, veselja in sreče.
Naj si bo zima, poletje, jesen ali pomlad, mene boste pogosto našli odeto v dve skrajni barvi.Če si kot jaz, je nošnja belih hlač poseben izziv. Včasih se mi zdi, da se nekaj višjega dela norca iz mene, kajti, VEDNO ko se stlačim v snežno belino me ALI poserje golob, ALI se popackam z najbolj rumenim jajčnim rumenjakom, ALI pa kombinacijo popestrim s črnimi detajli na hlačah, ko zakorakam v najbolj umazano lužo.
Ampak se ne dam ! Ker imam v svoji garderobi res čudovite bele hlače, dolžine 7/8 in ker sem končno ujela optimalno telesno težo, ko mi niso ne prevelike in ne premajhne. Enostavno so kot ulite! Zaradi izredno lepega in posebnega kroja, jih mečem v kategorijo elegantne in pri kombiniranju pazim, da dodam nekaj s čimer razbijem preveč poslovni videz.


Pridih športnosti uspe krasno dodati črnobela karirasta srajca, katere material je tako nebeško mehek in udoben. 
Ker je že Coco Chanel rekla, da morajo biti standardi, pričakovanja in pete visoki, za zaključek obujem črne salonarje.
Nisem tipična predstavnica ženskega spola, ki obožuje pete vseh oblik, znamk, barv in velikosti. 
Pri meni so prej izjema kot pravilo. Udobje mi je enostavno pomembnejše od lepote, noge pa čuvam, ker jih imam namen koristiti še vsaj nekaj desetletij. :D 


Manj je več. Ta moto me spremlja na mnogo področjih, pri oblačenju pa najbolj. Ne maram pretirane načičkanosti in na sebi več kosov nakita, kot pa oblačil. Zato sem k opravi dodala samo minimalistične črne uhančke, ki sovpadajo k črnima gumboma, na straneh hlač. Nohti morajo biti usklajeni, zato so (seveda) črni. :D 
Na sliki so tudi sončna očala, ki so trenutno moja najljubša. 
Kupljena so bila letošnje poletje. Vem kako pomembna je kvaliteta očal, ampak še nobenih do sedaj nisem kupila v optiki. Morda me od tega odvrača dejstvo, da drago ni vedno dobro, poceni pa ni vedno slabo. 

Vsi, ki me poznate ... v tej opravi nisem, ker ne bi imela za obleci kaj drugega, ampak, ker se počutim tako neverjetno dobro ! 

Je všeč tudi vam? :) Bi želele še kakšno outfit objavo? :) Lep večer :* 

HLAČE ZARA - 39,90 € 
SRAJCA H&M - 24,90 € 
SALONARJI DEICHMANN - 19,90 € 
OČALA NEW YORKER - 12,90 €
UHANI TEDI - 1 €, hahaha :D 

2 komentarja