DRAGI BOŽIČEK ...


Vsako leto manj in manj otipljivih želja imam. Moje sanje so začele presegati materialne okvire in le malo je predmetov, ki so me še sposobni razveseliti. 
Vedno bolj in bolj se vračam k decembru kot je nekoč bil. 
Topli zimski večeri, v objemu varnega zavetja doma. Vroč čaj. Pogovor z družino. Hrepenenje. Mir. SREČA. 
December ima v sebi nekaj čarobnosti in tega ne gre zanikati... zato nočem, da bi to prvinsko magičnost pokvaril materializem in paketi, katerim manjka simbolike in izvirnosti. 
A konec koncev... še vedno sem ženska in še vedno nisem dosegla stopnje, ko bi bila moja 'wish lista'
 popolnoma prazna. Še obstajajo izdelki, ki me premamijo in navdušijo. 
Torej... tukaj je nekaj produktov, ki so se uvrstili na decembrski seznam nakupov (beri; želja)- vsa trenutna razpoložljiva sredstva sem namreč porabila za darila drugim ;P . 
Da pa tistim, ki nakupujete tik pred zdajci morda olajšam izbiro ali ponudim dober predlog za darilo, pa seznam delim z vami ;) 

NELIPOT- DEODORANT 

Slovenski produkt, ki je 100% naraven in diši po sladkem kokosu.
Dva dni nazaj je postal tudi zmagovalec oddaje Štartaj Slovenija, kar pomeni, da ga boste od zdaj naprej lahko kupovali na poličkah Spara. Ne spomnim se, kdaj je bil kateri od domačih produktov tako opevan in bombandiran s komplimenti.
Prav sram me je, da ga še nisem preizkusila. Je pa zagotovo PRVI na mojem seznamu.
CENA - 11,99 € 


NUXE - HRANILEN BALZAM ZA USTNICE 

Gre za balzam, ki obnavlja ustnice z izredno bogato teksturo ter jim povrne mehkobo. Trenutno je iz običajne podobe preoblečen v prav posebno... obarval se je v tri barvne različice in sedaj je še bolj mamljiv.
Po podatkih se naj bi po svetu prodal eden na  28 sekund. Kaaaaaj? :D
Enostavno moram ga imeti :)
CENA-  cca. 12 € PENEČE KOPELI - LUSH 

Mmmm, vedno ko se potikam po tej dišeči trgovini me mika, da kakšno vzamem, pa si na koncu vedno premislim... Češ; ''Daj no Rebeka, tudi brez tega boš preživela.''
Bom ja, bi pa zagotovo kakšen večer zaspala bolj mirna in sproščena, če bi si pred sladkimi sanjami privoščila še slajšo kopel. 
CENA- od 4,95 € dalje 


SHAKESPEARE - SONETI 


Že 100x prebrani, dosežena stopnja, ko znam nekaj pesmi na pamet, ampak ne morem iz svoje kože. To je knjiga, ki bi jo lahko brala, brala , brala in brala.
Nikoli nimam dovolj te vrhunske umetnosti in čarobnega prepleta besed.
Zakaj je še nimam? Ker mi ni všeč vsak prevod. Želim namreč tiste, katere je prevedel J. Menart.
Sodoben prevod mi ni pisan na kožo in pri meni ne doseže enakega efekta. Ta knjiga je z eno besedno čarobna. Priporočam vsem, ki ste sposobni videti estetiko skozi zapis...
CENA-  od 17,49 € dalje


Pa vaše želje to leto ? :)
1 komentar