OUTFIT POST #2 (Adijo zima, pozdravljena pomlad!)


Meni povsem paše, da je bila letošnja zima pravzaprav pomlad. Snega sem okusila zelo malo in ker nisem njegova ljubiteljica, mi to popolnoma ustreza. 
Tako izredno se veselim malenkosti... tistih drobnih trenutkov, ki obarvajo življenje. Eden izmed njih je bil današnji dan, ki je bil prečudovit. Po izpitnem obdobju, sem končno zadihala s polnimi pljuči.
Ta dan je bil zlata vreden, zato upam, da ste ga dobro izkoristili. Vem, da imate mnogi še izpite, ampak prisegam, da sem se naužila sončka tudi za vas. Za vse, ki vas še kaj čaka, pa stiskam pesti in upam, da vam uspe ! 

Danes vam predstavljam lušten outfit, katerega zelo rada nosim. 
Všeč mi je, ker je udoben, a še vedno dovolj damski, da se v njem počutim ženstveno. Uro sem si zelo, zelo želela, potem pa mi jo je za rojstni dan podarila moja draga prijateljica. (Jerneja, hvala!). 


Torbica je bila impulziven nakup, katerega ne obžalujem, ker mi res dobro služi. Jakna iz umetnega usnja, je zagotovo moja najljubša. Občudovala sem jo celo zimo in jo na koncu kupila na razprodajah. (Bila mi je usojena! :D). Bordo rdeče hlače lepo oblikujejo postavo, hkrati pa so noro udobne!


Šal je s svojim cvetličnim vzorcem kot ustvarjen za pomlad, zaradi toplote pa je krasen spremljevalec tudi čez zimo. (Vanessa, hvala!) 
Pri čevljih mi lepota ni edino merilo. Ogromno mi pomeni, da so ti udobni in da ne premočijo. Alpina te standarde izpolnjuje.Vam je kombinacija všeč? :)

JAKNA ZARA - 49, 90 € 
HLAČE CALZEDONIA- 9,90 €
ŠAL NEW YORKER - 7,90 € 
TORBICA HOFER- 19,90 €
URA LENCIA - 29,90 € 
OČALA NEW YORKER - 12,90 € 

Ni komentarjev