ADVANCE TECHNIQUES ŠAMPONI - AVON


V življenju sem preizkusila res veliko šamponov. Njihove cene so se gibale od 1 pa do 39 €.
Med eno in drugo skrajnostjo nisem opazila nobene ogromne razlike in tudi najdražji med mojimi 'dišečki' niso povzročili vpadljivih sprememb na lasišču ali laseh samih.

Manj kot leto nazaj pa sem prejela Avonov paket, med drugim tudi šampon.
Na glavo sem vedno dajala le skrbno izbrane izdelke, katere sem sestavinsko prekužila do potankosti. Ko sem ga izvlekla iz škatle sem vedela, da ga bom podarila prijateljici. Ker sem mahnjena na vonj, pa sem vseeno odprla pokrovček in ga poduhala. Z eno besedo - OMAMNO.Vonj šampona je tako prijeten, da vam tega sploh ne znam opisati. Diši po.... ne vem čem, ampak svečano prisegam, da je to moj naj vonj šampona do sedaj.

Ženski firbec v meni mi ni dal miru, zato sem hotela preveriti, če bi se obnesel tudi na laseh.Všeč mi je bil že po prvi uporabi, a ideja, da na lase dajam znamko, ki ni niti malo 'naravna',  me je odbijala.
Ampak kaj, ko je šampon tako ODLIČNO prestal svoj prvi test.
Prekrasen vonj sem na laseh rahlo zaznala še dva dni po pranju, laski so bili svilnato mehki, voljni in sijoči. 
Bila sem prepričana, da bom slej kot prej naletela na kakšen minus in računala sem, da bo lase mastil, ampak spet sem se uštela. Nobenega predčasnega mastenja, še vedno mi zadostuje dvakratno pranje na teden.

KAJ PRAVIJO PRI AVONU?

- profesionalna formula
- bogata čistilna pena
- nežen vonj
- primeren za vsakodnevno uporabo

KAJ PRAVIM JAZ? 

Punce, jaz sem NAVDUŠENA. Ampak REEES navdušena! Mislim, da o tem priča že to, da je v uporabi že moj tretji. Pred nekaj meseci so formulo še izboljšali, saj ga zdaj najdete v obliki 2v1, kot šampon in balzam za dnevni sijaj.
Njegove največje kvalitete po mojem mnenju so, da temeljito očisti, odišavi lase in jim doda volumen. In pa smešna cena, ki ne izključuje kvalitete. Za novo formulo in pakiranje boste za 400 ml odšteli 2,90 €.

Ocena- 10/102 komentarja

  1. Odgovori
    1. Draga moja, ti si lahko na lase mažeš karkoli hočeš, ko bodo še vedno čudoviti ! :)

      Izbriši