SWEETBEARHAIR- MEDVEDKI ZA LASE


Februarja sem prejela trimesečni paket medvedkov Sweetbearhair bonbončkov in krtačo za lase.
Za svojo upadlo grivo se res trudim in sem v večnem iskanju izdelka, ki bi jim povrnil gostoto in volumen izpred let, ko še nisem bila bolna na ščitnici. 

O medvedkih sem slišala veliko, a vem, da izkušnja šteje več kot tisoč besed, zato sem se z največjim veseljem lotila testiranja.Ko sem preverila sestavine sem bila pozitivno presenečena! Moram reči, da je sestava res odlična. Veliko super vitaminov in mineralov, so brez glutena in  niso testirani na živalih.
Med drugim vsebujejo tudi selen, silicij, cink, biotin. Zmoti me le sladkor, ker ga je po mojem mnenju preveč. Posledično je okus sladek, a vseeno izredno dober- borovničev. Tekstura je podobne želeju, niso preveč trdi, niti preveč mehki. Na dan sta priporočena 2, a kaj, ko so medvedki tako zelo okusni in  vabljivi, da se jim težko upreš. Priznam, enkrat sem jih pohrustala kar 5! :D
MNENJE
To objavo pišem šele danes, ko sem teden nazaj pojedla zadnjega. Resnično nisem hotela prehitevati, želela sem, da objava temelji na resničnih dejstvih in da podam kar se da objektivno mnenje. 
In veste kaj? Medvedki delujejo! Pa ne zato, ker sem jih prejela v test! Pač pa zato, ker so se moji nohti neverjetno utrdili, lasje rekordno zrasli, hkrati pa sem na lasišču opazila kar nekaj novih mini laskov, ki prodirajo na plan. 
Jasno je, da ne govorim o spremembi, ki bi se videla iz letala. Tega nisem niti pričakovala. A prav tako je jasno, da ne gre le za marketinško potezo, ampak za produkt, ki postopoma dejansko pokaže svoje delovanje. Ker imam do podobnih 'čudežnih' izdelkov vedno nekaj distance, moram priznati, da res komaj verjamem in da medvedke definitivno priporočam vsaki sladkosnedi damici, ki bi rada združila prijetno s koristnim. Kljub temu, da sem pozitivno presenečena, pa me malenkost skrbi, da bi bil rezultat le kratkotrajen, oz. da se stanje pokvari takoj, ko izdelek nekaj časa  ne uživaš.
Zato že razmišljam o novi zalogi teh sladkih cukrčkov- seveda takrat, ko se izteče moj mesec brez sladkorja ;) 

Jih je tudi katera izmed vas? Kako ste zadovoljne? :) 
Ni komentarjev