VILA PERLICA- PREDOGLED IZDELKOV

Ste tudi vi mnenja, da imajo unikatni izdelki tisto nekaj, kar v množični serijski proizvodnji ni mogoče najti? 
Jaz v to verjamem, zato sem bila toliko bolj vesela sodelovanja z gospo Matejo, lastnico strani VILA PERLICA  in čisto svoje trgovinice z nakitom, ki svoja vrata odpira jutri 15.6.2017. (lep datum, a?)

V test ali bolje rečeno-- nošenje, sem dobila dvoje uhan in verižico. Poglejmo moje vtise, mnenje in nenazadnje, poglejmo njih :)

Rdeči uhani PAVJI REP 

So točno to, kar sem si dolga leta želela. Tista 'prava', strastna rdeča barva, ki kar kliče po življenju, a pri tem še zmeraj spodbuja eleganco in prefinjenost ženske, ki jo nosi. 
Uhani so sestavljeni iz rdečega kristalnega kamenčka v obliki kaplje, velikosti 13x18 mm ter majhnih perlic v rdečih odtenkih, v kombinaciji s steklenimi kristalčki.
Vpadljivi, živi, drzni, a še vedno damski, vse to in še več so uhani, ki me spremljajo zadnja dva meseca. So peresno lahki, med nošenjem se ne vozlajo v lase in nas na noben način ne ovirajo... le zelo veliko pogledov pritegnejo! Kar pa tako ali tako ni narobe, kajne? :) Cena: 16 €  (Kupite jih lahko TUKAJ)Sivi uhani LESKETAJOČA KAPLJICA

Ahhh, z eno besedo -princeskasti! To so uhani katerih lepote ne more ujeti niti najboljši fotoaparat. V živo so lesketajoči, sijoči in dih jemajoči. Narejeni so iz kristalnega kamenčka oblike kaplje, v velikosti 13x18 mm ter majhnih perlic. Prav vsak, ki jih je do sedaj videl se je navdušil nad tem kako pod različnimi koti in svetlobo spreminjajo svojo 'osebnost'. Mene so zares, ampak čisto zares popolnoma prevzeli. Cena: 12 €  (Kupite jih lahko TUKAJ)

Prejela sem tudi ogrlico, ki je prav tako izdelana ročno in z vso ustvarjalkino pozornostjo. Uhane sem si izbrala sama, verižica pa je bila njen nepričakovan dodatek.


Od jutri naprej pa vas vsekakor vabim tudi v spletno trgovinico - https://vila-perlica.si/o-meni/-, kjer boste lahko kaj lepega kupili, ali pa si samo napasli oči na krasnih kosih nakita, ki nosijo v sebi nekaj lepega, nežnega in že kar malo čarobnega! Ni komentarjev