MASKARA- ESSENCE VOLUME STYLIST 18H LASH EXTENSION


Glede maskar sem zvesta. Zelo. Le redko eksperimentiram in iščem kaj novega. Sledim tistemu kar me je že prepričalo. Ko mi je pred nekaj meseci zmanjkalo moje najljubše, sem v predalu našla tole  Essence Volume stylist maskaro in se odločila, da ji dam priložnost. 

Z uporabo sem pričela maja, tako, da sem jo res dobro preučila in testirala v različnih okoliščinah. Bili so povsem navadni pomladni dnevi, katerim so sledili peklensko vroči poletni, ki so s seboj prinesli tudi zabavo na bazenih in sproščanje v savni. Sicer se v takšnih okoliščinah ne mažem, a tokrat sem želela preveriti kako se bo odnesla. Če ne bi poskusila, ne bi verjela! Maskara je vse izzive prenesla elegantno in brezmadežno. Ja, res je. Tudi čofotanje in nekaj minut pod vodo ji ni prišlo do živega. Nobenih črnih sledi, pa tudi privihanosti vodni užitki niso uničili. 
Če se postavimo nazaj v vsakodnevno dogajanje pa lahko pohvalim njeno intenzivno barvo, bogato krtačko, ki čudovito razčeše trepalnice in volumen, ki ga pušča za seboj.
Moti me le precej težko odstranjevanje, zato si najraje pomagam s kokosovim oljem. Če zraven dodamo še res dostopno ceno lahko izdelek opišem takole: MALO DENARJA, VELIKO MUZIKE! Bravo Essence ;) 

Ocena: 10/10
Cena: 3,29 €

Ni komentarjev