IZJEMNA KREMA ZA ROKE- MELVITA

Po hiši se razširi vonj po cimetu. Sladkobno potuje mimo in prebudi nostalgijo. Sklonim se nad vrč in si nalijem vroč čaj. Sapica toplote se nežno vije iz moje najljubše skodelice. Sedim ob oknu in opazujem zasnežene hribe. Upam si priseči, da sem v raju.
Nebeško mehka odeja prekriva moj trup, le roke kukajo iz nje. Utrujene so od hladnega zraka, divjega vetra in prihajajoče zime. Želim, da so mehke. Kot rožnata odeja, ki mi nudi toplo zavetje. Vstanem in poiščem svojo novo kremo za roke. Izzovem jo! Naj mi pokaže kaj zmore!KAJ PRAVI PROIZVAJALEC? 

Izjemna krema za roke združuje 5 dragocenih ekoloških olj: arganovo, kendi, inka inči, buriti in prakaši. Odlikuje jo hitro vpojna formula, ki koži nemudoma podari žameten občutek. Nežno odišavljena lahka krema naredi kožo rok mehko in prožno. 

KAJ PRAVIM JAZ? 

Gre za čudovito priročno (30 ml) kremo, ki navdušuje z vonjem, teksturo in hitro vpojno formulo. Žameten občutek na rokah je takojšnji, mehkoba in prožnost kože pa dolgotrajni. 
Kozmetika Melvita me navdušuje zaradi dejstva, da je 99% vseh sestavin naravnega izvora, 20% vseh sestavin pa je pridobljenih z ekološkim poljedelstvom. 
Prav tako mi je všeč, da lahko po nanosu takoj nadaljujem z delom, ker roke niso mastne.Nikakor pa ne smem pozabiti omeniti, da sama nimam pretirano suhih rok, zato je krema zame primerna in jo lahko ocenim kot odlično. Medtem, ko moji mami nikakor ne zadošča, ker je absolutno premalo hranilna za njeno suho in občutljivo kožo. 

Nakup torej vsekakor priporočam ljudem, ki nimajo ekstremno izsušene kože in želijo nekaj za hitro nego. Primerna je tudi za tiste, ki bi čez dan roke radi malo pockrljali, ovili v čudovit, prestižen vonj, vedo pa, da jim bodo pred spanjem namenili bolj intenzivno nego. 

Sicer pa na strani www.melvita.si najdete še ogromno čudovitih izdelkov, ki so sestavljeni le iz najčistejših darov narave in se združujejo v najkakovostnejše lepotne izdelke. 

OCENA: 10/10 
CENA: 7€/ 30ml

Ni komentarjev