ŽAMETNA POLT S HYPOAllergenic CC KREMO

Čeprav se je poletje že davno končalo in smo že skoraj uradno vstopili v zimski čas, ostaja moja podlaga enaka kot poleti. Razlog se skriva v dejstvu, da sem spomladi iznašla najboljšo CC kremico, ki jo upam postaviti še na stopničko višje, kot mojo preteklo favoritko L'Occitane, iz linije s potoniko.

Govorim o HYPOAllergenic CC kremici Bell, na katero sem naletela po čistem naključju, ko sem se s svojo blogersko prijateljico Evo udeležila njihovega dogodka in si tam izbrala dva produkta po lastni želji.


KAJ PRAVI PROIZVAJALEC?

CC krema ima teksturo lahke podlage in vse negovalne lastnosti kreme. Uravnava ten kože, jo naredi sijočo in zmanjša znake utrujenosti. Zaradi njenega vlažilnega učinka postane obraz popolnoma gladek in negovan ter je videti naravno in sveže. Lahka formula omogoča enostaven nanos in da koži žameten končni učinek brez kakršnihkoli svetlobnih črt.

KAJ PRAVIM JAZ?

Krema se nahaja v tubici, ki ima miniaturno odprtinico za doziranje. Najdemo jo v štirih različnih odtenkih. 01 Porcelain je odtenek, ki ga sama mešam s svojim Revlon pudrom in dobim popolno podlago za mojo kožo. Tako po barvi, teksturi in končnemu efektu. Poleti se poslužujem odtenka 02 Nude, ki je rahlo temnejši od predhodnega. Gre res za nežen prehod iz svetlejše v temnejšo različico. Tekstura kreme je čudovita. Krasno se maže, ne svaljka, ne pozna nabiranja v gubicah in ne poudarja suhih predelov. Prekrivnost je (glede na dejstvo, da govorimo zgolj o CC kremi) res dobra. Odlično prekrije majhne nepravilnosti. Je nebeško lahka in hitro pozabiš, da si jo sploh nanesel. Za piko na i se izdelek posebej priporoča tistim, ki imajo občutljivo kožo, saj gre za hipoalergensko kozmetiko, ki je nastala pod natančnim nadzorom dermatologov. Je praktično brez vonja in ne vsebuje škodljivih dišav.


Resnično sem zaljubljena! Na moji koži izgleda neverjetno in ob nošenju se počutim tako sveže in prijetno, da jo z največjim veseljem razglasim za svojo najljubšo CC kremico in priporočim prav vsakemu izmed vas. Trenutno je v uporabi že moja tretja tubica! Ker se rabi razmeroma počasi, sem imela eno za cca. 3 mesece. Spremljala me je celo pomlad, poletje in jesen, ampak ne bom se vdala... ob kakšni kaplici pudra bo pri meni kraljevala tudi pozimi! :)

OCENA: 10/10
CENA: 7,89 €

Ni komentarjev