Q&A (2)

Vprašanja sem pisala po vrstnem redu, torej glede na čas, ko sem jih prejela.
Ponavljajoča vprašanja sem napisala samo enkrat.
Ob objavi sem se izredno zabavala, ker so vprašanja zanimiva in izvirna. Hvala vsem, ki ste pomagali pri nastajanju. :)

Foto: Aida Mahmutović


1. ALI LASEM NAMENIŠ TOLIKO NEGE KOT OBRAZU, NA KOLIKO ČASA JIH STRIŽEŠ?
- Če povem iskreno, glede las nisem vzorna. Ne držim se striženja na tri mesece, je pa res, da jih zato negujem malo bolj vestno. Kako, si lahko preberete tukaj. Objava je sicer že starejša, zato se je nekaj stvari spremenilo. Trenutno npr. uporabljam Olaplex. Sem pa sicer v fazi puščanja dolgih las.

2. NAJNUJNEJŠA KOZMETIČNA OPREMA V TVOJI TORBICI?
-Balzam za ustnice, barvica za oči, glavnik in mini parfumček.

3. KAJ TE PREPRIČA V NAKUP DOLOČENEGA IZDELKA?
- Dobre ocene, priznam, da malenkost tudi sam izgled izdelka, zelo pomemben mi je vonj, še najbolj važno pa je, da izdelek sploh potrebujem. Pred leti sem zapravljala brezglavo, zdaj pa sem to lastnost na srečo nekje izgubila. :)

4. ZANIMA ME TVOJ POGLED NA DRUŽINO - OTROKE. ŽE KAJ RAZMIŠLJAŠ O NJIH? KDAJ BI JIH IMELA? KATERI SPOL SI ŽELIŠ IN KOLIKO?
- Družina je zame sveta stvar, otrok pa najbolj popolno bitje na svetu. Lahko se ga oblikuje, ker je kot glina. Če je oblikovalec dober, je tudi otrok umetnina.
O otrocih razmišljam pogosto. Vedno, ko vidim dojenčka me preplavijo globoki občutki in želja po tem, da nekoč postanem mama. Vse, ki že imajo otroka, so od mene bogatejše za eno življenje. Kdaj? Ko bom tako začutila oz. mi bo usojeno. Sanjska starost pa se mi zdi 27 - 28 let. Želela bi imeti dva otroka - fantka in punčko :)

5. IMAŠ KAKŠEN TATU? BI GA IMELA? KJE IN KAKŠNEGA?
-Nimam tatuja, ampak bi ga nekoč želela imeti. Na notranji strani zapestja bi imela zapisana imena svojih otrok.

6. NAJLEPŠI KOMPLIMENT IN NAJGRŠA KRITIKA V TVOJEM ŽIVLJENJU?
-Najlepši kompliment je vsakič, ko mi kdo reče, da sem prijazna ali pa da imam dobro energijo.
Učiteljica mi je v osnovni šoli (ko nekaj nisem znala) rekla, da se sprašuje kje sem stala, ko je Bog delil pamet. Šele zdaj se zavedam kakšna negativna moč je bila v njenih besedah. Vesela sem, da jih nisem do konca ponotranjila. Danes se mi zdi njena objava absurdna in vem, da bi v tem obdobju (ob enaki izjavi) veliko staršev ukrepalo.

7. OBLAČILA... KJE JIH NAJRAJE KUPUJEŠ? GLEDAŠ NA KVALITETO, ZNAMKO, CENO?
-Pravzprav nimam najljubše trgovine z oblačili. Najbolj gledam na kvaliteto. Oblačila v trgovinah v tem času so prava katastrofa. Mislim, res! Pridem v trgovino in nikjer ne najdem navadne bombažne majice, ker je povsod sama sintetika. Glede materialov sem izredno občutljiva. Ajde, tudi jaz imam nekaj oblekic, ki niso K od kvalitete, pa vendar. Oblačila za vsak dan morajo biti v prvi vrsti udobna in koži prijazna, šele v drugi lepa. Kar se tiče firmiranih oblačil... res redko. Če že želim znamko, si raje omislim torbico ali čevlje. Pri oblačilih lahko najdem cenejše alternative, snob sem samo pri parfumih. :P

8. KATERA OBISKANA DRŽAVA TE JE NAJBOLJ NAVDUŠILA? OPIŠI SE V PETIH BESEDAH?
-Turčija. A samo petih? :D Ok. Temperamentna, zgovorna, prijazna, samozavestna, poetična.

9. TVOJA SANJSKA DESTINACIJA ZA ODDIH, MEDENE TEDNE?
-Maroko, Dubaj... bolj kot je arabsko, bolje je! Dobro, tudi kakšno sanjsko morsko destinacijo vzamem:P Maldivi recimo :D

10. ZANIMA ME VEČ O TVOJI ZVEZI (če jo imaš), KAKŠEN JE TVOJ POGLED NA TO? 
-To je področje o katerem ne pišem na blogu, gre za kategorijo mojega privatnega življenja. (Vsekakor pa bom delila slike od zaroke in poroke, ahahahaha :P)
Moj pogled na zvezo je podoben pogledu na firmirana oblačila. Če si ne moreš privoščiti originala, ne kupuj ponaredka. Povedano drugače, ne vztrajaj v slabih zvezi samo zato, da lahko rečeš, da si v zvezi.

11. POROKA? OTROCI? KOLIKO ČASA DNEVNO NAMENIŠ SVOJEMU OBRAZU?
-Ja, definitivno sem za poroko, o njej sanjam že od malega. Ampak podobno kot sem napisala zgoraj je tudi s poroko tako kot z zvezo- če ni premišljena, je bolje, da je ni. Zjutraj krema in ličenje, zvečer odstranjevanje make upa. Izjema so nedelja in kakšni prazniki, ko imam nego, ki vključuje tudi maske in cca. enkrat mesečno piling.

12. KAJ ALI KDO TI JE NAVDIH V ŽIVLJENJU? PO KOM SE ZGLEDUJEŠ?
-Nimam vzornika po katerem bi se ravnala. Zanimivo, da tudi najstniški idoli niso bili del moje pubertete. Navdihujejo pa me vse močne ženske, ki znajo ohranjati ravnovesje na vseh področjih življenja, ki si drznejo izstopiti iz množice in biti svoje, močne in odločne, a še vseeno materinske, nežne in ljubeče. 

13. KAKO KONDICIJSKO SKRBIŠ ZA SVOJE TELO?
-Imam zelo, ampak res zelo hitro hojo, sicer pa pravkar začenjam s projektom o katerem bom več povedala na blogu. KMALU ... :)

14. KAKŠNO GLASBO POSLUŠAŠ? RADA PLEŠEŠ? IGRAŠ KAK INŠTRUMENT? KAJ SO TVOJI HOBIJI, KAJ DELAŠ OZ.BI DELALA, ČE BI IMELA ČAS, DENAR, PRILOŽNOST?
-Obožujem ritme balkanske in arabske glasbe. Velikokrat pa si za dušo privoščim tudi klasično glasbo, ker sem igrala klavir in s tem avtomatsko postala ljubiteljica zgodovinskih mojstrov. Imam veliko hobijev in premalo časa. V prihajajočem letu bo drugače! :) Obljubila sem si, da bom več časa namenila svojim hobijem. Obožujem zgodovino, geografijo, okultne vede, psihologijo. Rada hodim v muzeje, na predavanja, nasploh se rada neformalno izobražujem. Ko bom imela čas, denar in priložnost, si želim obiskati nekaj držav in spoznati njihovo hrano, kulturo in navade. Najbolj poceni, a precej zamudna razvada je branje. Branje je moja ljubezen, strast, terapija.

15. ALI BOŠ ZAČELA SNEMATI KAKŠNE KRATKE VIDEE?
-Uf. Dva tedna nazaj sem naredila video, ker sem govorila o temi, ki je bila tako obširna, da nisem želela pisati. Vem, da ljudje večinsko raje gledajo, kot berejo, pa vendar menim, da fotogeničnost ni moja vrlina. :) Mislim, da mi pisanje veliko bolj leži... ampak si nikakor ne zapiram poti. Premislim o ideji in sem odprta za vaše predloge. Bi kaj gledale in kaj? :) 

16. NE MARAM.... / RADA IMAM .... DOKONČAJ STAVKA S PRVIMI 5 BESEDAMI, KI TI PADEJO NA PAMET.
-Zabavno, hahah :D
Ne maram... 
-vonja alkoholnih pijač
-zamujanja
-prelomljenih obljub
-plehkega obnašanja (pa naj si bo iz strani moškega ali ženske)
-banan
Rada imam...
-družino
-črno barvo
-nasmehe
-poezijo
-palačinke

17. TVOJIH 5 NAJSLABŠIH NAKUPOV?
Izlet v Gardeland. Omojbog, bilo je grozno, haha! :D
Predraga in (zame) preveč kvalitetna smučarska oprema. Impulziven nakup, ki ga nisem dobro izkoristila...
Pica, ki sem jo jedla avgusta na Dunaju in dobi nagrado za najslabšo pico ever.
Za dva druga se ne spomnim, čeprav sem sigurna, da jih je bilo še veliko. :D

18. KOLIKOKRAT NA DAN JEŠ IN KAJ JEŠ, KER SI TAKO SUHCENA?
Jaz reeeees veliko jem. Hrana mi je ena najpomembnejših svari v življenju, hahah. Jem pogosto, najraje (se opravičujem, ker se ponavljam) PALAČINKE!!! Sicer zajtrk, kosilo, večerja in vmesne razvade:P Rada imam zelenjavo, sadje pa sladkarije, testenine in pice <3
No ja, ne bi rekla, da sem suhcena, mislim, da sem 'glih prav'. :D

19.KRATKOROČNI IN DOLGOROČNI CILJI V ŽIVLJENJU? KATERI PUDER UPORABLJAŠ?
-Kratkoročno si želim ostati zvesta sebi, še naprej slediti svojim življenjskim vrednotam, se izobraževati in graditi svojo osebnost. Dolgoročno želim vse že našteto + si ustvariti KVALITETNO družino in zraven še uresničiti svoje karierne sanje. Pa da ne pozabim tudi na potovanja in ostale želje, ki čakajo name, da jih uresničim. Objavo o pudrih, ki jih trenutno uporabljam najdeš tukaj.

20. VERJAMEŠ V LJUBEZEN NA PRVI POGLED?
-Ne. Včasih (redko) se zgodi, da sta si dva všeč že na prvi pogled, kasneje pa ugotovita, da sta si všeč tudi njuni duši. Verjamem, da je dušna ljubezen močnejša od fizične privlačnosti in verjamem, da je ljubezen investicija v partnerja, ne samo občudovanje njegove zunanjosti. Ljubezen doživljam kot nekaj kar raste počasi, mirno, iz dneva v dan. To ni formula 1, da bi lahko divjali. Dolgo je treba zalivati in negovati, da lahko kasneje pobiraš sadove. Najti je treba nekoga, ki je pripravljen pristati na dejstvo, da ljubezen ni to kar so nam povedali. Idilična, romantična ljubezen pravzaprav sploh ne obstaja oz. je le iluzija, ki nam zapre oči in ustvari nerealna pričakovanja. Sem zagovornica duhovnega partnerstva, ki zanemarja standardne materialističnega sveta in nas vrača nazaj v čas, ko je bila ljubezen vredna veliko več. 

21. BI SE FOTKALA ZA PLAYBOY?
-Ne. Podpiram umetniško prikazovanje golote, ko vmes ni komercialnih vzgibov, ampak gre le za občudovanje življenja, ki biva v nekem telesu. Takoj, ko se žensko prikaže kot spolni objekt, nekaj kar se kupi v trafiki in na Petrolu, zame golota izgubi svojo lepoto.

22. KAJ MENIŠ O GELIRANIH NOHTIH? OK ALI NE? ZAKAJ?
Iskreno ne vem dosti o tem, da bi sodila. Imam svoje nohte res v dobrem stanju (trkam), tako da se takšnih in drugačnih alterntiv ne poslužujem. Mi pa neka zdrava logika pravi, da ne morejo biti preveč okej za tvoj noht. Zdi se mi, da ga uničijo, ampak verjetno največjo vlogo pri tem igra oseba, ki jih dela.

23. KAJ TE V ŽIVLJENJU NAJBOLJ OSREČUJE?
Vem, da se bo bralo klišejsko, ampak prisežem, da je res. Moj odgovor pet let nazaj bi bil verjetno drugačen. Danes pa vem, da se sreče ne da kupiti. Danes bolj kot kadarkoli cenim trenutke z ljudmi, ki jih imam rada. Je ni materialne dobrine, ki bi premagala iskren pogovor, bližino in varnost, ki jo lahko čutiš v nekem odnosu. Danes stavim na to in to me v življenju najbolj osrečuje.

24. DRUGE PRILOŽNOSTI V ZVEZAH, PRIJATELJSTVIH? BI OPROSTILA PREVARO, DALA ŠE ENO PRILIKO? 
Ne verjamem v to, da so druge priložnosti nujno slabe. Včasih srečamo neko osebo, se z njo ujamemo, vmes odtujimo, rabimo čas zase in ne vemo točno kaj želimo. Nič narobe. Življenje je nenehna rast, potovanje od minusa k plusu. Verjamem, da neki odnosi rabijo čas. Verjamem, da lahko po več mesecih ali letih ugotoviš, da je nekdo resnično pomemben zate. Verjamem, da se po lepih koncih lahko zgodijo lepi novi začetki, ne verjamem pa, da je lahko nek odnos funkcionalen tudi, če je prišlo do prevare, izdaje, zlobnosti. Ampak seveda... spet gre za stvar posameznika.

25. LETO 2017 JE BILO ... 
Čudovito, po 2014 je bilo to najboljše leto do sedaj. Leto dobrih oseb, poučnih knjig, lepih poti in mnogih spoznanj. 2018, sledi svojemu predhodniku! :)) 

26. SI BARVAŠ LASE IN KOLIKO SI STARA?
Ne, še nikoli jih nisem. Mlada sem pravljičnih, sanjskih 22 let, wuhu :D Skratka... komaj zlezla iz plenic. :DDD

27. KAKŠNI MOŠKI SO TI VŠEČ?
-Posebni. :) Tisti, ki so ego pustili nekje za sabo in se odločili, da ne bodo samo frajerji z radjatorčki, ampak moški z vsebino. Moški, ki vedo, da sicer nismo enaki, ampak moramo biti enakopravni. Ki spodbujajo in ne zavirajo potencialov svoje ženske. Ki obožujejo otroke. Da verjamejo v energije, meditacijo, čakre in se trudijo iz sebe in svojega življenja nekaj narediti. In najpomembnejše, tisti, ki ne lajajo za vsako žensko in ne gledajo za vsakim krilom. Tipi, ki se pretirano navdušujejo nad nešteto ženskami in jih zavede že en globok dekolte, se mi ne zdijo ženitni material, ampak zgolj roba s kratkim rokom trajanja :D

28. KAKO TO DA IMAŠ LAHKO TAKO LEPO KOŽO?
-Ah, ni dobra koža, to je dober fotograf. :P No, tudi sicer se ne morem ravno pritoževati, lahko rečem, da je razmeroma lepa, tu in tam se pojavi kakšna nepravilnost. Sem pa mnenja, da koža močno odraža naš življenjskih slog. Predvsem hrana in pijača mislim, da igrata ključno vlogo. Ne kadim, ne uživam alkohola in jem zelo malo mesa. Verjamem, da tudi te tri navade/razvade slabšajo njeno stanje. :)

29. SI ŠLA KDAJ SPAT Z MAKE UP-OM?
-Trikrat v življenju.

30. NAJ ZNAMKE IN ZNAMKE, KI TE NISO PREPRIČALE? NAJVEČJI USPEH V ŽIVLJENJU? KAKŠEN JE TVOJ STIL OBLAČENJA? NAJ PARFUM? NAJ PESEM?
-She je kozmetična znamka, ki je pri meni odpisana. Pravzaprav me je razočarala na vseh frontah, haha:) Naj znamke pa pravzaprav nimam, ker ne obstaja niti ena znamka, ki je celovito tako perfektna, da jo lahko okličem s tem nazivom.
Kot uspeh si štejem dejstvo, da nisem bila nikoli pijana, zadrogirana, plehka, lahka... skozi divja leta je bilo včasih težko hoditi stran od črede ostalih ovčk, ampak mi je uspelo!
Pri modi in oblačenju cenim minimalizem, kvalitetne materiale in večne kose.
Parfum je Chanel Mademoiselle, za naj pesem pa klikni tukaj :))

31. TI KDO POMAGA PRI IZBIRI ČLANKOV ALI SO VSE IDEJE TVOJE?
-Ideje so v 95% moje. Ko sem utrujena pošljem objavo v pregled prijateljici (hvala Jerneja<3), če se opazi kakšna res huda napaka, a večinoma navdih dobim sama in zapise črpam iz resničnih življenjskih situacij. 

32. UŽIVAŠ SUPERŽIVILA IN KATERA, ČE JIH ?
-Uživam. Mamino zelenjavo iz vrta. Če to ni najboljše superživilo , res ne vem katero je :)
Od tistih 'tapravih' pa sem posegla po MSMju in z uporabo relativno hitro prekinila.

33. KAJ JE PO TVOJEM MNENJU SMISEL ŽIVLJENJA?
-Joj, kako osladen bo moj odgovor... če bi ga kje prebrala, bi verjetno takoj zaprla objavo, ampak ... moram biti iskrena. Smisel življenja vidim v ljubezni. Ni nujno, da je to partnerska ljubezen, lahko je ljubezen do samega sebe, do svojega življenja, vrednot. Ljubezen je zelo širok pojem in prav tako široko si ga moramo tudi razlagati. 

34. IMAŠ KAKŠNO DOMAČO ŽIVAL?
-Imam ogromno alergij, večinoma na živali z dlakami, zato žal ne. So mi pa izredno všeč majhni kužki in zajčki. V otroštvu (pred odkritjem alergije) sem imela zajčka in ribice. Tukaj pa se moja kariera domačih živali konča :D

35. SI KDAJ KAJ UKRADLA?
-Ja, že cel teden kradem mami piškote iz shrambe, ups :D #božič

36. KDAJ MENIŠ, DA JE PRIMERNA STAROST, DA SE DEKLETA ZAČNEJO LIČITI?
-Morda sem za odgovor na to vprašanje malenkost preveč konzervativna. :D
Sem zagovornica otroštva in mladosti, v polnem pomenu besede. Ni mi všeč obremenjenost s 1001 krožkom, še manj pa mladostniško podleganje lepotnim idealom. Preden se punce začnejo ličiti morajo začutiti lepoto bivanja,.. piš vetra, toplino sonca in svežino vode. Za maske bo dovolj časa.

37. KAKŠNO ŽIVLJENJE MISLIŠ, DA BOŠ IMELA?
-Dolgo in srečno. Poročila se bom s pravo osebo in jaz bom prava oseba. Vem in čutim, da so vse najlepše stvari še pred mano! :)

38. KATERI JE TISTI CILJ, KI JE TRENUTNO UVRŠČEN NAJVIŠE? IMAŠ KAKŠNE CILJE ZA PRIHAJAJOČE LETO?
-Diplomirati. Jaaaa, veliko ciljev! Napišem objavo ;) 

39. NAJTEŽJA ŽIVLJENJSKA PREIZKUŠNJA?
-Izgube. To je področje na katerem bom morala še veliko delati, veliko prebrati in se velikokrat spustiti globoko vase. 

40. TVOJ NAJLJUBŠI LAK?
-Essie. Vedno in povsod. :D 

41. SVOJIH PET ZADNJIH FACEBOOK SOGOVORNIKOV VPRAŠAJ KATERA BESEDA TE NAJBOLJ OPIŠE IN ZAKAJ?
-Hahahah, izvirno:D
Melanija pravi; ''Tebe se ne da opisati z eno besedo''.
Klara pravi; ''Hiperaktivna in flegma''
Jerneja pravi: ''Ambiciozna.''
Eva pravi: ''Srčna''.
Katja Grudnik pa je rekla, da sem ''svoja in seksi''. A veste Katja Grudnik, ki je blogerka in je tudi čist seksi in čist svoja?!? Tok svoja, da ni bila dovolj ena beseda, ampak si je vzela kar dve. :D
Hvala, punce moje :) <3 

42. KAKŠNO JE TVOJE ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO?
-Tega še nisem ugotovila. Verjetno je to vprašanje, ki sodi cca. 30 let v prihodost.
 
43. VERJAMEŠ V VESOLJE, NADNARAVNA BITJA? IMAŠ KAKŠNO IZKUŠNJO V TEJ SMERI? SE TI JE ŽE KDAJ ZGODILO KAJ NENAVADNEGA, ČUDEŽNEGA? PRISLUHNEŠ INTUICIJI? NAJBOLJ NENAVADNA TVOJA LASTNOST? IMAŠ KAKŠNO ČUDNO LASTNOST?
-Seveda, močno verjamem. Čudeži se mi dogajajo na dnevni bazi. Pa ne samo meni, celemu svetu. Toliko stvari je tako čudovitih in v svoji osnovi čudežnih, ampak ljudje tega ne prepoznamo, ker smo preveč zagledani v svoj cilj, poti, ki vodi do njega pa ne spremljamo.
Prisluhnem, če ji ne, pa so ponavadi težave,ker bi ji morala.
Moja najbolj nenevadna lastnost? Hmm, mislim, da je ta, da lahko res dolgo vztrajam in vlagam v nek odnos, se trudim in investiram svojo energijo, potem pa nekega dne doživim razsvetljenje in ga s peresno lahkotnostjo prečrtam in naredim piko.

44. IMAŠ RAJE POLETJE ALI ZIMO?
-Poletje, itaaaaak! :D 

45. ZDIŠ SE MI ZELO SRČNA. SE VEČKRAT ODLOČAŠ Z GLAVO ALI SRCEM? KAKO GLEDAŠ NA ŽIVLJENJE PO SMRTI? SE UKVARJAŠ Z JOGO, MEDITACIJO?
-Vem, da nas nenehno zalagajo z mislijo, da ima srce vedno prav, da ga moramo poslušati itd., itd.
Ta stavek pogosto uporabim tudi sama,a v resnici sem mnenja, da je v življenju izredno pomembno držati balans med srcem in razumom. Tisti, ki govorijo, da ima srce vedno in za vsako ceno prav so nepoboljšljivi romantiki, jaz pa tja (več) ne sodim. :) Življenje po smrti je področje na katerem se dosti izobražujem in sem zanj zelo odprta. Ja, se ukvarjam. 

46. KDAJ SI NAREDILA MODNI KIKS IN TI NI BILO JASNO, DOKLER TI NI NEKDO POVEDAL V OBRAZ ?
-V devetem razredu osnovne šole se še nisem ličila, bilo pa mi je neverjetno privlačno biti zagorel.  Tako sem si kupila samoporjavitveno kremo in se z njo mazala zvečer, pri umetni svetlobi. Ko sem se zjutraj zbudila sem bila šekasta kot zebra. Katastrofa ! Takšna sem po svetu hodila 5 dni. Mamo sem rotila, da mi napiše opravičilo, pa se ni dala.
Še zdaj me je sram, ko kje srečam učitelja za fiziko, katerega je skoraj kap, ko me je videl. :D

47. KATERA KNJIGA JE DO SEDAJ NATE NAREDILA NAJVEČJI VTIS IN ZAKAJ?
-Osho (verjetno prav vsaka knjiga), Tisoč veličastnih sonc, pa knjige od Alenke Rebula. To je zdaj na hitro in nekaj iz glave. Prebrala sem ogromno knjig in med njimi je bilo res veliko čudovitih.

48. SI JUTRANJI ALI NOČNI ČLOVEK? 
-Zanimivo vprašanje. A si lahko oboje? :D Bedim lahko zelo dolgo in bolj kot gre proti uri za spanje raje plešem. Ja, res, haha. Slušalke + balkan = Rebeka budna do dveh zjutraj, haha. Hkrati pa nimam težav z vstajanjem. Pravzaprav mi je ideja, da smo ljudje zjutraj tečni, zaspani in tihi čisto tuja. Jaz sem že navsezgodaj pripravljena na filozofiranje, klepetanje, prehranjevanje. Skratka... tudi zjutraj sem čisto divja, haha :D Sicer pa vem, da je spanje med 22 in 6 uro zjutraj najbolj kvalitetno in sem ga nekaj časa celo prakticirala. Potem pa .... enostavno ni več šlo, haha! :))

Čestitam, prikopal/a si se do konca objave! Veste, večkrat razmišljam, da nagrajevanje z naključnim žrebanjem ni ravno najbolj pošteno. Ni nujno, da je nagrajenec moj zvesti sledilec, zato sem se odločila za skrito nagradno igro, ki se nahaja tukaj:D Z všečkom ali komentarjem označi FB povezavo, ki vodi do te blog objave in s tem pokaži, da si jo prebrala. 10.1.2018 pod FB objavo razglasim ižrebanca, ki prejme luštno darilce :)<3

Ti je bila objava všeč? Te ja kaj presenetilo? Če imaš še kakšno vprašanje, mi ga lahko kadarkoli pošlješ v INBOX in počakaš kakšno leto, da spet napišem objavo. 

Q&A izpred dveh let najdeš TUKAJ.

(hahahah, hecam se! :D Odgovorim takoj, nekoč pa jo uporabim še za širšo publiko :)

Lep večer in hvala za branje. <3

Ni komentarjev