ADIJO 2017, ZDRAVO 2018!

Natančno se spominjam 1.1.2017. Sedela sem v jedilnici in se učila (za izpit, ki ga kasneje itak nisem naredila, hahaha).
Potem pa... zdi se mi, da sem se trikrat zavrtela in leto je minilo.
Starejša kot sem, hitreje mineva čas. Ali pa morda minevam jaz?

Leto 2017 je bilo... lepo. Po 2014 je končno nastopilo leto, ki sem ga imela močno rada in katerega se bom radostno spominjala.
Ne zato, ker bi se zgodilo kaj neverjetnega. Niti zato, ker bi sama dosegla kaj neverjetnega.
Preprosto zato, ker sem ga preživela tako kot sem želela in ob ljudeh s katerimi sem želela.

Ker mi potenciranje optimizma in idealiziranje vedno manj ležita, pa se mi zdi smiselno omeniti, da so se na tej idilični potki časa znašle tudi ovire. Bile so solze, bil je smeh. Bilo je klasično leto, ki s seboj prinaša dobro in slabo. A sem mu vseeno neizmerno hvaležna, ker je bilo prijazno z mano.
To leto je vsak poraz skozi čas pokazalo v drugačni luči.
Vsako izgubo je nevtraliziralo in omililo praznino.
Vsako izkušnjo je naredilo takšno, da je bila zame dobra. Morda tega nisem vedela takoj, a sem (in še bom) to ugotavljala skozi čas.
Z nasmehom na obrazu torej izpuščam leto, ki ji minilo, v srcu pa tiho upam, da niso minile tudi stvari, ki so ga delale lepega. Želim si jih obdržati in s sabo popeljati skozi prihajajoče mesece.
Vsako leto napišem nekaj zaobljub, letos pa jih celo delim na blogu. Mogoče zato, ker si želim, da me črne na belem in javno objavljene spominjajo na dan, ko sem jih izrekla sama sebi.

(Svoje misli, ideje in plane bom zapisovala v prelep blogerski rokovnik, ki ga je oblikovala krasna Nika Veger.)

Treniraj.
Pod prvo točko vas že čaka razkritje leta. V prihajajočih mesecih se bom lotila treninga pod vodstvom profesionalnega trenerja, ki bo poskrbel za to, da se moja postava učvrsti. Čeprav bi z zadevo morala začeti že oktobra ni šlo ravno po planih. Da bi začela decembra pa mi ne pade niti na kraj pameti. Toliko dobrot in zabavnih opravil, jaz pa naj svoj čas zapravljam v fitnesu in štejem kalorije? Hahah, no go!!!

Diplomiraj.
Bi se razpisala, pa bom besede raje prihranila za zaključno nalogo svojega šolanja :P.

Delaj.
2018- veliko stroškov, malo denarja. Da spremenim zaporedje, bom delala. Kot zamorc:D

Odpotuj.
V mislih imam svojo sanjsko destinacijo... Leto 2017 ni bilo leto velikih pobegov in avantur, a mi bo glede kratkih potepov ostalo v večnem spominu. Bila sem na morju, kasneje pa na Dunaju, obakrat s sestro, svakom in nečakinjo.
Morje lahko brez kančka dvoma označim za najboljši podaljšan vikend leta! Stopinje so nam bile konec maja naklonjene, vreme je bilo čisto poletno, naj trenutek pa je bil zagotovo nek popoldan, ko sem zaplavala v morju. Sama. Nikjer nikogar. Brez gneče, turistov in kričečih otrok. Izjemno!

Poskrbi za skin care in ščitnico.
V letu 2018 bom veliko več svojega časa namenila temeljitemu preučevanju in negi svoje kože. Prihajam v leta, ko je začetek temeljite nege na vrsti in še kako pomemben. Tukaj si želim biti dosledna.
Obenem bom pozornost posvetila tudi svoji ščitnici, najverjetneje bom obiskala super zdravnico Ano in z njo postavila nove temelje mojemu zdravstvenemu stanju.

Popravi križni griz.
Imam križni griz in tega nisem vedela dolga leta. Enostavno se nikoli nisem tako podrobno opazovala ali pa bila do sebe tako zelo kritična. Razsvetlil me je zasebni zobozdravnik, ki mi je predlagal aparat in operacijo. To ni moja najljubša točka zaobljub, ampak (kot pravijo trije strokovnjaki, ki sem jih obiskala), je nujna.
Tolaži me samo dejstvo, da pravijo, da naj bi šlo za bolj kratkotrajno zdravljenje. Po domače...malo bom potrpela, potem pa imela mir celo življenje.

Beri in se resneje loti pisanja knjige. 
Niti moj nakupovalni seznam ni tako poln, kot seznam knjig, ki jih letos želim prebrati. 

Več blogaj in se bolj posveti Instagramu.
Več časa želim nameniti blogu in pa tudi Instagramu. Najti moram samo nek balans med tem, da sem v kontaktu z vami, hkrati pa še vedno ohranim svojo avtentičnost, del zasebnosti in se ne rabim ukvarjati samo in zgolj s telefonom in fotkanjem. 

Za na konec pa še nekaj podatkov, ki se tičejo vas, dragi bralci. Na moji Facebook strani (Becky's World) je 1.1.2017 bilo 2.701 sledilcev. Danes pa jih je 6.219.  

Najpogosteje ste brali naslednje objave: 

ISKRENA OBJAVA O MOJI BOLEZNI

O HUJŠANJU, NEZDRAVI PREHRANI IN DEVETIH PRAVILIH MOJE PREHRANE

Q&A (2)

32 DEJSTEV O MENI

Iskreno se vam zahvaljujem za vso podporo, vsa sporočila in vsak komentar, ki ste mi ga namenili v letu 2017. V leto 2018 tudi kot blogerka odhajam polna raznih idej. Upam, da se beremo še naprej, hkrati pa vam pošiljam pozitivno energijo in samo dobre želje za leto, ki prihaja. 


Z ljubeznijo, Becky. 

Ni komentarjev