NEGA ROK IN NOHTOV & OCENA PRODUKTOV L'OCCITANE

Zima se najmočneje pozna na mojem razpoloženju in koži. Nisem ljubiteljica tega časa, priznam. V času njene prisotnosti nenehno sanjarim o poletju, ali pa vsaj pomladi. 
Koža na rokah je v zimskem času še posebej občutljiva, zato je dobro, da ji namenimo izdatno nego. Dolgo časa sem premišljevala kako naj vzpostavim neko rutino, ki bo prava in učinkovita, kako naj izberem in združim produkte, ki bodo imeli dejanski učinek... Povabilo na nego rok v L'Occitane je prišlo kot naročeno.
NEGA ROK IN NOHTOV

Nego je izvajala izjemno prijazna gospa (morda tudi gospodična) Liza.
Njene roke so nebeške, ker že en stik s tvojimi sproži občutek umirjenosti in popolne relaksacije.
Najprej mi je nanesla piling za roke. Gre za nekaj čisto novega v moji negovalni rutini.
Iskreno... da bi uporabila piling samo za roke nisem nikoli niti pomislila. Do zdaj! Zakaj?
Piling je zagotovo moj najljubši produkt, ki sva ga uporabili pri negi. Wow, wow, wow.
Drobni delci ti neboleče zmehčajo kožo, jo naredijo svilnato in omamno dišečo. Na koži pušča občutek nahranjenosti in film, ki je nadvse prijeten in prav nič moteč. Drznem si obljubiti, da bi produkt rešil še tako zapleten primer . Vonj spominja na njihovo kultno karitejevo kremo za roko, ki je bila tudi naslednji izdelek, ki sva ga uporabili. Najdeš ga TUKAJ.Mislim, da kremo s karitejevim maslom poznamo skoraj vsi. Je pravi balzam za telo (in dušo), hkrati pa njihov prvi izdelek, ki sem ga kadarkoli uporabila. Ultrabogata in kremasta tekstura je tisto, kar jo dela drugačno in predvsem boljšo od ostalih krem za roke. Vonj je čudovit in do zdaj še nisem naletela na koga, ki mu ne bi bil všeč. Čeprav večkrat posežem tudi po kakšni cenejši alternativi, na koncu spet vse poti vodijo k njej. Gre pa tudi za najbolj prodajan L'Occitane izdelek, prodajno uspešnico. Najdeš jo TUKAJ

Zadnji korak je bila nega obnohtne kožice.  Olje v majhni tubici, s čopičem. Ob redni uporabi krepi nohte in zmehča ter polepša kožico ob njih. Pomembno je, da se dobro vmasira in  nekaj časa ne izpira. Najdeš ga TUKAJ.


Če povzamem, sem bila povabila na nego rok zelo vesela (najlepša hvala še enkrat) prav tako pa vseh produktov, ki sem jih prejela za domačo uporabo. Moja ocena je bila spisana danes, po dveh tednih redne uporabe in ne temelji samo na izkušnji, ki sem jo dobila tam. 
Ti trije produtki so postali moji redni spremljevalci, ki me bodo vodili skozi sneg, mraz in led, ki menda sledita. Po mojem mnenju je največji ''MUST HAVE'' piling za roke, ki ga priporočam prav vsakemu izmed vas. Pri nas ga uporabljamo kar vsi (mama, oče, jaz...) Vonj je tako lep, da se ga ne branijo niti moški. 


Vsekakor pa nisem pozabila niti na vse, ki me berete. V sodelovanju z L'Occitane smo za vas pripravili kar dve kodi za popust. Kodi sta že veljavni, koristite pa ju lahko do 9.2.2018! 

Koda: BECKYSWORLD velja kot 20% popust na vse izdelke za nego rok. Koda se lahko uporabi v vseh prodajalnah in na spletu. 

Koda: TRIOBECKY velja za TRIO DIŠEČIH KREM ZA ROKE (3x 30ml) v škatlici (omejena izdaja) po ceni 16,20 €.  Nakup je možen le v spletni trgovini. 

Za morebitna vprašanja glede izdelkov, sem vam na voljo! :) 

Ni komentarjev