KODRALNIK BELLISSIMA GT15 200

Pred leti so bili moji lasje valoviti. Gosti. Debeli. Težki. Pa danes? ... Nič od tega! :D 
Postali so ravni, s tem izgubili volumen in živahnost. Ker pa je živahnost moja osebna lastnost, jo rada pokažem tudi navzven. In ali niso kodri idealni pokazatelj igrivosti? Zato sem se še toliko bolj razveselila priložnosti, da lahko testiram Bellissima kodralnik las. Začnimo na začetku. Ime znamke.... Bellissima. Lingvisti so za najbolj romantičen jezik na svetu razglasili italijanščino, tretje mesto na tej lestvici pa je zavzela prav zgoraj omenjena beseda, ki pomeni čudovita, lepa. Ime je pojoče, nežno zdrsi iz ust. Kodralnik je krasnih barv. Vijolično lila, v kombinaciji z belo in srebrno. 

Zdaj pa pojdimo na del, ki je potrošniku verjetno najvažnejši. Kako se kodralnik izkaže kot kodralnik? 

Dih mi vzame kako norosupermega hitro se segreje. Vklopiš, šteješ do dva in kodralnik je pripravljen za svoj frizerski pohod. V naslednjem koraku me osupne to, kako iz ravnega pramena las nastane koder. 
Jaz štejem do pet in tadaaam, koder je nared. A ta koder ni čisto navaden... kodralna palica je namreč širša, kasneje pa se tanjša in s tem omogoči, da lahko oblikujemo večje in manjše valove. 
Napredla ''gloss & shine'' keramična prevleka poskrbi za visok sijaj, digitalni prikazovalnik pa naredi aparat modernejši in še bolj enostaven za uporabo. Temperature so nastavljive in segajo od 150- 210 stopinj, tako da lahko vsak sam, glede na poznavanje svojih las določi kako visoko temperaturo še prenesejo. Konica je hladna, kar meni (nerodi) pride še kako prav, saj se s tem izognem morebitnim opeklinam, ročaj pa vrtljiv in omogoča nadvse enostavno urejanje pričeske. Priložena pa je tudi rokavica za varno uporabo. 
Kodri mi v povprečju zdržijo dva do tri dni, ob predpostavki, da kodram večje pramene las, pri najnižji temperaturi in da las držim ovit približno pet sekund. Ob višji temperaturi in daljšemu času kodranja pa stavim, da je njihova vzdržljivost še daljša. 

Kodralnik vsekakor priporočam, postal je moj bonbonček, njegov čas pa šele prihaja, kajti pomladi in  poleti bo uporaba še pogostejša. Všeč mi je, da so kodri raznoliki in sijoči, da za urejanje frizure ne uporabim veliko časa in da imam doma profesionalni pripomoček, da se lahko vsak dan počutim kot da bi prišla iz salona. 

Kodralnik lahko kupite TUKAJ, vse ostale produkte za nego las pa najdete TUKAJ

Pa še vesela novička- omenjen kodralnik je trenutno znižan za kar 40% in je lahko v vaših rokah za 23,99€. Se splača! Nali.si, hvala! :) 

*Čeprav je bil izdelek poslan v test, je moje mnenje podano iskreno.*

Ni komentarjev