DR. ORGANIC- PRVIČ NA TESTU

Navdušena sem, da je končno napočil čas za predstavitev enega izmed mojih ljubih sodelovanj. Gre za sodelovanje, ki ni prevzelo samo mojega telesa, ampak tudi dušo. Pisala bom o znamki, ki je nekaj časa nazaj prispela na domači trg in na prodajne poličke dodala nov odtenek ekološko zelene.
Pisala bom o Dr. Organic. 

Zgodba se začne s super mailom, ki vabi k testiranju njihovih izdelkov. Nadaljuje se z mojim navdušenjem. Do svojega telesa sem prijazna, zato obožujem prijazne izdelke, ki božajo kožo in negujejo njeno čarobnost in se ji hkrati zahvaljujejo, ker dela toliko lepega za nas. Naš največji organ, ki vsak dan znova in znova ščiti, obdaja in izvaja skrbno načrtovane procese- za nas. 

Dr.organic me ni navdušil samo s svojimi prekrasnimi izdelkih (kmalu), ampak tudi zaradi čudovitih ljudi s katerimi smo sodelovali. Tako sveža, osebna, a še vedno izredno spoštljiva sodelovanja so stvar, ki jo pri bloganju naravnost obožujem. Ker smo v izpitnem obdobju ne bom tratila svojega, niti vašega časa, ampak vam bom postregla z dejstvi in s pregledom štirih produktov. 

Moje testiranje se je vleklo kar nekaj čas. Želela sem biti iskrena in v zapisano oceno trdno prepričana. In tukaj je... brez olepšav, brez celofana. 

Izdelke sem razvrstila po vrstnem redu, glede na všečnost. Najprej vam zato predstavljam svojega absolutnega favorita. 

DR. ORGANIC- ORGANIC MOROCCAN ARGAN OIL Moj ljubljenček, ki je postal pomemben del moje negovalne rutine. Nikoli si nisem mislila, da bi me kakšen naraven vonj lahko tako zelo prevzel. A me je... nekje na meji med orientalskim in zeliščnim, svežim, a hkrati pomirjajočim. V kakovostni steklenički, s pipeto, ki omogoča natančno doziranje. Olje je zelo čisto, tekoče in se čudovito maže in tudi relativno hitro vpija. Še dolgo časa po uporabi pušča svoj edinstveni vonj in jo izjemno dobro neguje. Uporabljam ga do trikrat tedensko, glede na stanje suhosti mojega obraza. 

OCENA: 10/10

DR. ORGANIC- VIRGIN COCONUT OIL DEODORANT Sistem na kroglico, čisto posebna, izredno tekoča tekstura, čudovit ekološki vonj in dejstvo, da ne vsebuje aluminija, alkohola, SLS in parabenov. Nežen, a še vedno dovolj močen, da prepreči neprijetne vonjave. Nikakor vam ne bom obljubljala 24 urne svežine pri hudih fizičnih naporih, a nekaj lažjih, damskih in poslovnih opravil prenese z lahkoto. Drznem si trditi, da je to najboljši deodorant, ki sem ga kdaj preizkusila, je pa res, da nimam večjih problemov s potenjem. Ne maši por in ne povzroča nobenih drugih kožnih reakcij. Seveda, če je tako čudovit zelen biserček. 

OCENA: 10/10

DR. ORGANIC- ORGANIC MOROCCAN ARGAN OIL DAY CREAMArgan, aloe vera, nešteto olj je kombinacija, ki je očarala mojo mamo. Ja, to kremo je testirala ona, ki ima zrelo, izredno suho kožo. Kljub temu, da je preizkusila že nekaj cenovno veliko dražjih krem je bila nad omenjeno izredno navdušena. Pravi, da se čudovito maže, kožo naredi mehko, a ne mastno, se dobro vpija in že v nekaj tednih koži vrne sijaj, jaz pa dodajam, da kot prejšnja dva izdelka neverjetno lepo diši. 

OCENA: 10/10


DR. ORGANIC- VIRGIN COCONUT OIL BODY WASH 


Vsebuje: kokosovo olje, izvleček kokosa, sok aloe vere, eterična olja, pomarančne lupinice, bergamotke, limonine lupinice, pomaranče, papaje, sadni izvlečki... itd. Ne vsebuje parabenov, sls, sintetičnih barvil, ftalatov, petroleja, glikolov, dea, bht, mineralnih olj in silikona. 
Gel za tuširanje je prijetne, oljne teksture, na koži pusti lep ampak sem preizkusila že kakšnega, ki me bolj očaral. To je tudi edini izdelek katerega vonj me ni najbolj navdušil. 

OCENA: 8/10 

Če zaokrožim lahko rečem, da me je DR. ORGANIC zelo navdušil. Prva dva izdelka sta tista, ki jih bom kupila in uporabljala še naprej. Za tretjega pa se bom odločila, če bo moja koža kdaj postala suha. 

Izdelke najdete v Tuševih drogerijah, nekaj pa tudi v DM drogerijah. 

Ni komentarjev