SMARAGD MAGIC SERUM- ČAROBNOST V STEKLENIČKI

V osnovi sem bila s svojo kožo vedno precej zadovoljna. Seveda so prišla kratkotrajna obdobja, ko se ni obnašala tako, kot bi si jaz želela, a so razmeroma hitro minila. Vedno sem se počutila prav posebej blagoslovljeno, ker tudi puberteta ni uničila njenega videza. 
Letošnje poletje pa mi je 'dalo vetro'. Koža se je nenadoma začela obnašati drugače. Od izsušene, do mastne, od rdečice do povečanih por, od mozoljev do luskavih predelov. 
Prisežem, da sem se počutila popolnoma nemočno. In prisežem, da sem naredila poglobljeno raziskavo domače kopalnice, trga in spleta, da bi našla izdelek, ki bi pomagal. S paniko in prehitrih ukrepanjem sem moji utrujeni koži zadala poslednji udarec. Ko sem na njo packala vse kar mi je prišlo pod roke, sem siroto še bolj izčrpala. Podkožni mozolji so se kar vrstili. Ob jutrih in večerih sem neselektivno posegala po raznoraznih izdelkih, čez dan pa njen videz zatirala s CC in BB kremami. Vem, trapasto! Kot je trapasta večina naših reakcij, ko se prvič znajdemo v nepoznani situaciji. 

Ko sem že popolnoma obupala, preizkusila najcenejši in najdražji negovalni izdelek, sem si končno priznala, da ne bo šlo po bližnjici. Da bo tokrat treba ukrepati bolj globalno in predvsem bolj racionalno. O svoji alergiji na mleko sem že pisala (TUKAJ). Poleti sem podlegla skušnjavi in nekajkrat jedla sladoled (bil je noro dober, a nevreden reakcije, ki jo je sprožil), več sladkarij kot običajno, pa tudi gluten, ki se mu trudim večkrat izogniti, je presegel limit, ko se znajde na mojem krožniku. Rekla sem si, da je dovolj. Kupila sem si probiotike, si obljubila dieto, pri negi kože pa sem se odločila za minimalizem. 
Kot naročeno me je čez nekaj dni kontaktirala gospa Lilijana in mi v testiranje ponudila 

SMARAGD MAGIC SERUM. 

Gre za mešanico 100% naravnih olj, vitaminov, MSM-ja in kristala. 
Serum vsebuje: 

- OLJE ŠIPKA (za sijočo polt, upočasnitev staranja kože, skrb za enakomerno polt, poškodovano polt s širokimi porami.)

- OLJE SMILJA (vrača čvrstost in napetost, nudi mehkobo)

- OLJE GROZDNIH PEČK (antioksidant, obnavlja kožo poškodovano od UV žarkov, pospešuje tvorbo kolagena, pospešuje cirkulacijo)

- KORENČKOVO OLJE (bogato z vitaminom A, ščiti pred oksidacijskimi vplivi)

- JOJOBA OLJE (deluje antibakterijski, vsebuje vitamin E)

- OLJE MALINOVIH SEMEN (pomirja razdraženo koži, oža pore, odpravlja rdečico)

- ARGANOVO OLJE ( pripomore k zmanjševanju gubic, koža je bolj elastična, odpravlja nepravilnosti)

- OLJE NEEMA (omega 9, omega 6, za blažitev nenavadnih kožnih stanj)

-  FRANGIPANI (pomirjajoč in antistresen vonj, izboljšuje vlažnost kože)

- VITAMIN E (ima vlogo pri zaščiti celic, vlaži kožo) 

- MSM ( je prehranska oblika naravnega žvepla)

- KRISTAL SMARAGD ( najbolj mističen od vseh prej omenjenih izdelkov. S svojo frekvenco zdravljenja obnavlja in pomlajuje kožo. )

V začetku oktobra sem se odločila, da mu bom dala priložnost oziroma ga postavila pred izziv. 
Na eni strani je bila moja ponorela koža, na drugi serum, ki v imenu vsebuje besedo MAGIC in obljublja veliko. Zanimalo me je koliko pa dejansko naredi? 

Danes od začetka uporabe mineva mesec in dva tedna. In tukaj so 

MOJI VTISI. 

Serum ima prijeten, nevsiljiv, naraven vonj. Je tekoče, oljnate teksture in rumenkaste barve. Embalaža je steklena, s pumpico. Dvojni plus! 
Spraševala sem se kako bo moja koža prenesla toliko olj? Se ne bo zmastila? 
Odgovor je: NE. Serum je bil čudovit način, da je moja koža prišla do vitaminov. Izredno hitro se je vpijal v kožo in je pri tem ni obtežil, ampak naredil lahkotno. Pri tem velja izpostaviti dejstvo, da sem si za večerni nanos vzela nekaj minut časa in hkrati še pomasirala obraz, vmes še malo povadila obrazno jogo in ga pripravila na počitek. 

Po mesecu in pol uporabe bi lagala, če bi rekla, da je moja koža v popolnem stanju. Še vedno se zdravi od posledic nepravilne prehrane, nedovršene nege in preveč hitrega tempa. Vsekakor pa vidim, da se njeno stanje močno izboljšuje. Kljub vsakodnevni uporabi imam v steklenički še tretino seruma, zato bom z uporabo lahko nadaljevala tudi v novembru.(Le, da bom takrat negi kože dodala še druge aktivne sestavine.)
 Postal je moja prijetna, dišeča vsakodnevna rutina.
Menim, da je izdelek čudovit in primeren za marsikateri tip kože, še vedno pa velja omeniti, da ni vsaka koža enaka in da potrebe vsake kože niso enake. 

Gospe Lilijani se klanjam, ker je v enem izdelku združila toliko izjemnih sestavin in ker je sploh prišla do ideje o sestavinsko tako bogatem izdelku!

Pisala bom še o drugih storitvah izpod njenih rok....kmalu. :) 

Svoj serumček lahko naročiš TUKAJ.

____________________________________________________________________________

*Izdelek mi je bil poslan v test, a je moje mnenje podano iskreno.*

Ni komentarjev